Finale bijna feit voor HYC-VDV

Print
IJshockey
BR>HERENTALS - Als HYC-VDV een finaleticket binnenhaalt, kan men dat moeilijk onverdiend noemen. Herentals is aan een heel sterk seizoen bezig. Afgelopen zondag liep men in de kapitale wedstrijd tegen Leuven vrij snel uit met een 4-0 periodestand als gevolg.
De wedstrijd was gespeeld, althans dat dacht men. Maar de Chiefs gaven zich niet gewonnen en de twee volgende periodes wonnen ze met een 0-1 score. In de finale werd het 4-2 en toen begon men toch te bibberen op de tribune.

Voorzichtig


"Ik kan niet ontkennen dat ook ik even gebibberd heb", zei voorzitter Onno Van Buren. "Want stel u voor dat Leuven terugkomt tot 3-4. Dan krijgen die mannen vleugels en zouden we een quasi zekere finaleplaats zomaar uit handen hebben gegeven.
Gelukkig is het zover niet gekomen en daarom ga ik spelers vragen om zaterdag extra geconcentreerd aan de wedstrijd tegen Geel te beginnen. Het is de laatste hindernis naar de finale toe en die wedstrijd mogen we absoluut niet verliezen. Dat is de reden waarom ik voorlopig voorzichtig blijf, want in ijshockey weet je maar nooit."

.

Nu in het nieuws