Alleen Mepp A verliest

Tafeltennis

BR>

GEEL -

Het eerste mannenteam van Mepp-Stegeta ging met 5-11 de boot in tegen Herstal. Danny Gesquière (2), Kristof Leysens (2) en Tom Aerenhouts slaagden er in enkele partijen te winnen.

De B-ploeg haalde het na een spannende partij van Bree met 9-7. Siegfried Vangeel zette een perfect parcours neer en de andere winstmatchen kwamen op naam van Koen Bertels (3) en Gert Convens (2).

In de match om de eerste plaats behaalden de Mepp-meisjes een 5-5 gelijkspel tegen Hasselt B. Ingrid Vertessen en An Lanssens wonnen twee matchen en Vicky Vleugels één.

Ogeta vlot

In Gierle won de A-ploeg tegen Hannut A met 5-11. Luc Driessens zette een 4 op 4 neer, terwijl Werner Bickx en Stefan Aerts goed waren voor een 3 op 4. Jurgen Michielsen behaalde het laatste punt.

Het B-team trok op verplaatsing naar Kobelco C en zij zetten daar eveneens een 5-11 op het bord. Ralf Geenen, Kris Boogers en Tony Keustermans wonnen elk drie partijen en Hans Braekmans twee.

Het Geelse Ogeta kreeg weinig tegenstand van Sint-Gillis: 13-3. Kristof Van Reusel en Johan Marcoen gaven geen enkele partij prijs en de andere punten kwamen op naam van Eddy Andries (3) en Dirk De Groof (2).

Nu in het nieuws