"De belangrijkste match"

GEEL -

"Dit is de belangrijkste match van het seizoen voor Verbroedering", beseft Bruno Versavel, na reservekeeper Mathieu Mertens (34), met zijn 32 jaar het oudste lid van de Geelse kern. "Je voelt dat al de hele week. Iedereen praat al lang over die derby en er staat voor de supporters zoveel meer op het spel dan drie punten. Dit is een prestigewedstrijd, dat is duidelijk. Ook op training voel je dat de spelers zich extra opladen. Hoewel, er ontbraken er dinsdag een rist wegen griep en blessures. Ik trainde voor het eerst opnieuw met de bal. Ik hoop dat verlost te zijn van die liesblessure zodat ik kan starten."

BR>"Westerlo is op papier sterker, maar dit soort wedstrijden kan alle kanten op. Ik zie Westel overigens graag komen. Het is een ploeg die aanvallend voetbal brengt en dat ligt ons. Tegen Lommel werd nogmaals duidelijk dat Geel het moeilijk heeft als de tegenstander vooral verdedigt. Westerlo doet dat niet en dat biedt mogelijkheden om te counteren."

"Het zou mooi zijn dat we na SK Lierse ook Westerlo kunnen vloeren. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om onze supporters dit succes te gunnen. Hen rest de opdracht ons zaterdagavond vocaal te dragen, dat is heel belangrijk voor de spelers."

Nu in het nieuws