Blessure voor Vandenwijngaert

Print
f Voetbal
BR> Tayfun Teker van derdeprovincialer Hulsen liep een schorsing van zes weken op. In de match tegen Houtvenne kreeg de Balense speler een rode kaart nadat hij een duwtje gaf aan de scheidsrechter. Hij werd onmiddellijk geschorst en nu komen daar nog eens zes weken bij.
Kris Ceusters ziet het niet meer zitten bij derdeklasser Hoogstraten VV. "Ik werd steeds beschouwd als een vaste waarde. Nu blijkbaar niet meer. Er wordt me, ondanks bepaalde beloften, geen kans gegund. Kris Ceusters wil dan ook elders gaan voetballen. En het hoeft niet derde klasse te zijn. Ik wil hier niet nog veel langer met mijn duimen zitten draaien."
Voetbal
DESSEL - "Meer nog dan met de nederlaag tegen Tienen heb ik problemen met de blessure van Dries Vandenwijngaert", aldus Dessel-trainer Colin Andrews.
"Pas op het veld werd hij erg zwaar aangepakt door N'Goran, met een ernstige knieblessure als gevolg. Onderzoek door een specialist moet uitsluitsel brengen. Het betreft dezelfde knie waaraan hij eerder geopereerd werd. Iedereen was down na het eerste verlies sinds augustus, maar kon het ook relativeren.
De supporters waren weer geweldig. Bij onze aankomst in Dessel pepten ze ons onmiddellijk op en op de koop toe trakteerden ze ons op een mosselsouper. Het is normaal dat de frisheid wat weg is. Deze opdoffer is een goede les geweest en we zullen ons er zeker van herstellen."

Nico Van Der Goten lang out


HOOGSTRATEN - Nico Van Der Goten (27) had zaterdag zijn avondje niet. De broer van Tom werd een kwartier voor het einde in de partij tegen Zottegem ingebracht als wissel voor Peter Heijstek.
In de 88ste minuut maakte Nico een lelijke smak met zware gevolgen. Schouder uit de kom. Van Der Goten werd overgebracht naar het Turnhoutse Sint-Jozef-ziekenhuis. Van voetballen zal tijdens de eerste twee maanden niet erg veel meer in huis komen.

Vrouwen Lentezon onderuit


BEERSE - In eerste nationale van het damesvoetbal verloor KFC Lentezon Beerse met zware 1-4 cijfers van FCZD Oud-Heverlee.
In de eerste helft zette scoorde Oud-Heverlee reeds drie keer, telkens via Katrien Timmermans (26ste, 38ste en 43ste minuut). Oud-Heverlee was heer en meester op het middenveld. Vooral uitblinkster Ingrid Van Herle speelde een prachtpartij.
In de tweede helft was Lentezon de betere ploeg. Ilse Goris scoorde na iets meer dan een uur spelen (65ste minuut) de 1-3. Oud-Heverlee hield van dan af achteraan de deur dicht. Het dikte de score zelfs nog aan tot 1-4 (85ste minuut) via Nele Saelen die een vrije trap prachtig in doel krulde.

.

Nu in het nieuws