"We groeien stilaan naar ons beste vormniveau toe"

Print
Puurs
BR>ZOERSEL - De mannen van Puurs boekten het voorbije weekeinde een belangrijke 1-3 zege op het veld van Zoersel. Hiermee blijven de Duveltjes in het spoor van leider Menen.
"We speelden een van onze betere matchen," vertelt een opgeluchte Maurits Van Damme, de Puurse trainer. "Vooraf waren wij ons bewust van de moeilijkheidsgraad van deze verplaatsing en vooral in de openingsset bleek Zoersel een moeilijk te ontwrichten ploeg. Vanaf set twee viel hun opslagdruk echter weg en ook onze lijnaanvallen rendeerden optimaal."
Vooral het feit dat Puurs stilaan naar zijn beste vorm groeit, stemt Van Damme tot tevredenheid.

Niveau stijgt


"Op training merk je dat iedereen zich keihard inzet," aldus de Puurse trainer. "De ploeg raakt beter op elkaar ingespeeld en ook individueel groeien de spelers naar hun beste vorm. Dat maakt dat het niveau stilaan stijgt, wat uiteraard het beste laat vermoeden voor de toekomst."
Over de titelkansen weigert hij zich echter uit te laten.
"In deze reeks steekt geen enkele ploeg er echt bovenuit," weet Van Damme. "Het voorbije weekeinde stonden wij voor de veruit moeilijkste opdracht maar uiteindelijk kwamen wij er als winnaar uit. Zowel Eisden als Sankt-Vith verloren, terwijl Menen het pas in de tiebreak haalde. Dat bewijst nogmaals wat ik bij aanvang van de competitie zei: dit is een evenwichtige reeks waarin heel wat verrassingen te noteren vallen."

.

Nu in het nieuws