VC Breendonk wint match maar verliest Bart Wuyts

Print
VC Breendonk
BR>BREENDONK - De topper tegen Lafelt werd nooit een topmatch omdat de tegenstand te zwak was. Of was het de sterke prestatie van VC Breendonk waardoor het leek alsof Lafelt slechts een meeloper in de competitie is? Feit is dat de thuisploeg zeer geconcentreerd de match aanvatte en het hoge ritme drie sets lang aanhield.
Sven Van Dyck knalde naar hartelust door en naast het Limburgse blokscherm. Bruno De Coninck was op de hoekpositie nauwelijks af te stoppen.
Enig minpunt bij de thuisploeg was het uitvallen van Bart Wuyts (spierscheurtje), waardoor zijn deelname aan de achtste-finalewedstrijd van de beker van België twijfelachtig wordt. Tim Van Mierlo kreeg en greep zijn kans en presteerde schitterend. Waar Geert Brumagne zijn pasjes ook naartoe stuurde, telkens vond hij een gedroomde afwerker.

Maaseik


Lafelt bleek als medeleider boven zijn waarde geklasseerd, want vermocht slechts vijf, zeven en nogmaals vijf punten tegen te scoren.
VC Breendonk gluurt al over de schouder van Kapellen naar de dubbele confrontatie met Maaseik, maar realiseert zich goed dat het eerst nog in de competitie de toppers tegen Boechoutse en Herk-de-Stad moet afwerken.

.

Nu in het nieuws