Temse en Heizijde strijden om titel

Print
KKVS
BR>LEBBEKE - In eerste A wordt het waarschijnlijk een titeldebat waarin Temse en Heizijde Lebbeke de hoge tonen zullen blazen. Zeveneken, ook nog mee vooraan, verloor zondag op eigen veld van Lambrecht met 1-2 en lost meteen de rol.
Voor Heizijde werd het alleen een moelijke start tegen RC Destelbergen. De gasten scoorden eerst, maar bij de rust stond Lebbeke al 5-1 voor. Nadien werd het zelfs 10-1 omdat de bezoekende doelman niet in zijn beste dagje was. Jean-Marie Oreel scoorde vier keer, terwijl ook Schrijvers (2), Stellaert (2) en Abeloos profiteerden.
Voor Herleving Temse, wiens clubhuis zaterdagnacht voor de vierde maal ongewenst bezoek (diefstal en vandalisme) kreeg, werd het iets moeilijker bij Opstal. Temse bleef met 1-2 overeind. Het houdt zo één punt voorsprong op Heizijde, dat volgens voorzitter Van De Perre in zijn dertigste bestaansjaar de titel viseert. "Dat is ook ons objectief", vertelt secretaris Karel Engels van Herleving Temse.
In ere-afdeling won Sint-Anna Hamme met 2-0 van Burst. Daardoor blijft het in de running voor de titel. Ook Veldeken Zele is er door, want zondag was Rangers Buggenhout een maatje te klein. Met 3-0 gingen de gasten de boot in. Meteen geraakt Zele stilaan bij de middenmoot.

.

Nu in het nieuws