Pardaf hoopt op sterke terugronde

Print
Volleybal
BR>KRUIBEKE - Moeizamer dan verwacht behaalde Pardaf Kruibeke tegen Walhain zijn vierde overwinning van het seizoen. Niet slecht voor een ploeg die voor de competitie nog geen kaas had gegeten van nationaal volleybal en dus in één adem met de zwakke Waalse ploegen werd genoemd.
"Dat hebben ze in Walhain blijkbaar ook zo begrepen, want Walhain pakte uit met sterk verdedigend volleybal. Bovendien moet ik erkennen dat onze ploeg beslist niet haar beste wedstrijd speelde", zegt Jan Remon.
"Pardaf had zichzelf onder druk gezet. Verliezen tegen Walhain kon of mocht niet gebeuren. Voor het eerst in deze competitie gingen we niet als het zwakke broertje van start. Winnen was misschien niet broodnodig, maar iedereen verwachtte een zege. Dat alles maakte dat de jongens meer gespannen waren dan anders en niet hun normale spel ontwikkelden."

Supervisie


Intussen is het duidelijk dat Julien Van de Vijver knap werk levert in Kruibeke. Zijn vakmanschap kan Pardaf vrij vlug vruchten opleveren. In de terugronde willen ze nog hoger scoren. "Julien had hier eerder al bergen werk verzet en voor ons is hij wellicht de ideale man. Ook nadat hij op de professionele toer ging bleef hij dicht bij Pardaf Kruibeke, en dan meer bepaald de jeugd, staan. Onder zijn supervisie moet de talentrijkste jeugd kunnen doorstromen naar het fanionteam."
Eén van die jongeren is ongetwijfeld Matthias Remon. Anderhalf seizoen geleden was hij nog in provinciale aan de slag, maar onlangs werd hij opgevist voor het A-team. Hij is de voorloper van een nieuwe lichting Kruibeekse jongeren die binnen onafzienbare tijd de fakkel moet overnemen.

.

Nu in het nieuws