Malinois en Lokeren vieren Millenniumfeest

Print
f Basketbal
BR> De uitgestelde competitiewedstrijd tussen Brother Gent en Okapi Aalst zal in het Gentse Tolhuis worden gespeeld op dinsdag 21 december om 20 uur.
Voetbal
MECHELEN - Naar aanleiding van de bekerwedstrijd Lokeren - KV Mechelen van zaterdag 18 december hebben beide clubs de handen in mekaar geslagen om uit te pakken met een groots Millenniumfeest. Voor, tijdens en na de wedstrijd staan er allerlei activiteiten op het programma. Naast lekker eten staan er ook live-optredens, een licht- en vuurwerkshow en een Mambo number 5-party op het menu. Een totaalpakket met receptie (die begint om 17.45u), exclusieve maaltijd, animatie en een outdoor-seat kost 3.500 frank (exclusief BTW). Bijkomende informatie inwinnen en reserveren kan bij Gino Laureyssen (0477-33.67.34), Gert Cromboom (0476-51.13.31) of op de respectievelijke secretariaten van Lokeren (09-349.05.15) of KV Mechelen (015-21.90.33).

Mitracovic naar Lokeren


LOKEREN - Na doelman Dabanovic en spits Nikcevic heeft eersteklasser Sporting Lokeren nu een derde Sloveense international aangetrokken: de 27-jarige Zeljko Mictracovic, die maandag een contract tekende voor vijf jaar. Voordien speelde hij in zijn moederland bij Gorica. Manager Verhoost kondigde nog twee nieuwe Afrikaanse spelers aan. Zij worden eerst bij satellietclub Sint-Niklaas geposteerd.

.

Nu in het nieuws