Grendel blijft op de deur

Print

Bel. Edegem 0

BR>

Wuustwezel 0


EDEGEM - Een doelpunt. Dat is wat deze wedstrijd nodig had. Edegem en Wuustwezel lieten het technisch voetbal primeren. Weinig balverlies, hoge snelheid van uitvoering. Helaas, te weinig doelgerichte acties. Het waren stilstaande fasen die de partij kleur moesten geven. Het festival van de vrijschoppen werd ingeluid met een knal van Paepen op doelman Van Camp. Aan de overkant draaide Mamusha ei zo na een vrije trap rechtstreeks in doel. Van Dijnsen schoot het leer vanuit stilstand hoog over.
In de tweede helft was Wuustwezel de bedrijvigste ploeg. De bezoekers drongen Edegem terug op eigen helft. Colman nam de eerste kans voor zijn rekening. Paepen bediende Kossih, maar die schoot over. Na hoekschop reageerde Errijgers te verrast om Van Camp te bedreigen. De thuisploeg geraakte nog maar nauwelijks in de buurt van Van Tilburg. Toch was het voor Wuustwezel meer dan opletten geblazen toen Chkaifi Hajoui in het straatje stuurde. Hajoui mikte de wenkende kans op de bezoekende goalie.
De tijd verstreek. Het resultaat kwam op de eerste plaats. De risico's werden geschuwd. Edegem plakte constant een mannetje op de huid van Kossih. De bezoekers controleerden beheerst het gebeuren. Het waren alweer de vrijschoppen die de hoofdschotel kruidden. Van Den Muysenbergh knalde een vrije trap naast. Paepen schoof de laatste bezoekende kans naast de paal.
Voor het sterkste Edegemse moment was het wachten tot de slotminuut. Chkaifi zette voor tot bij Orueta. De Edegemse pocketspits nam het leer in één tijd op de slof. De bal zoefde centimeters naast de kruising buiten.
Scheidsrechter: Verbeek.
Toeschouwers: 350.
EDEGEM: Van Camp, Van Goylen (57' Verresen), Chkaifi, De Leeuw, De Smet, Mamusha, Schaessens, El Yahiaoui, Orueta, Hajoui, Verelst.
WUUSTWEZEL: Van Tilburg, Errijgers, Pacqueé, Van Den Muysenbergh, Van Dijnsen, Colman, Van der Heyden, Paepen, Kossih (86' Van den Bergh), Van Soom, Peeters.
Gele kaarten: Pacqueé, Schaessens, Hajoui.
Nu in het nieuws