Tweede (Copy)

Tweede B

BR>

Oud-Turnhout 0

Vlimmeren 2

In een evenwichtige eerste helft konden Robeets en Van de Vliet voor de thuisploeg de kansen niet verzilveren. Oud-Turnhout domineerde na de rust, maar een uitstekende doelman Boons en de deklat hielden Vlimmeren overeind. In de slotfase zorgden Vermeiren en Van der Schoot voor de eerder gevleide zege.

Doelpunten:

75' Vermeiren 0-1, 88' Van der Schoot 0-2.

Merksplas 2

Oostmalle 1

In een evenwichtige wedstrijd waren de betere kansen voor Merksplas. Een uitstekende doelman Verwilt en het doelhout hielden Gerritsen en Van Herpe van een doelpunt. Zo moest gewacht tot kort voor tijd vooraleer Beyens uit een onmogelijke hoek raak schoot. Op strafschop kon Govers aandikken. Wouters zorgde voor de eindcijfers.

Doelpunten:

80' Beyens 1-0, 88' Govers (strafschop) 2-0, 89' Wouters 2-1.

Kaart 1

Gierle 1

De thuisploeg had een droomstart, want na amper twee minuten opende Heylen de score. In een evenwichtige eerste helft kregen beide ploegen nog enkele kansen. Na rust werd bij Gierle Van den Putte uitgesloten na een fout op Lemmens. De numerieke meerderheid leverde Kaart alleen veldoverwicht op. Diep in blessuretijd bracht Meijs met een vrije trap de bezoekers nog op gelijke hoogte.

Doelpunten:

2' Heylen 1-0, 90' Meijs 1-1.

Brecht 1

Sint-Jozef 1

Verdickt bezorgde Brecht een vroege voorsprong. De thuisploeg miste in de eerste helft meerdere kansen om de wedstrijd te beslissen. Kort na de rust herstelde Michiels na een geharrewar voor doel het evenwicht. Het steriele veldoverwicht van Brecht leverde nadien geen gevaar meer op.

Doelpunten:

6' Verdickt 1-0, 51' Michiels 1-1.

Gooreind 0

Brasschaat 2

In een ondermaatse pot voetbal kregen beide ploegen geen enkele kans. De doelpunten vielen door flaters in de thuisverdediging, die door Van Looveren en Yves Van Gorp werden afgestraft.

Doelpunten:

39' Van Looveren 0-1, 76' Yves Van Gorp 0-2.

Oosthoven 1

Zwaneven 0

Doelpunt:

43' De Bruyn 1-0.

Lentezon 2

Poppel 1

Doelpunten:

56' Mateusen 0-1, 65' Goetelen (strafschop) 1-1, 80' Goetelen (strafschop) 2-1.

Verbr. Arendonk 2

Meer 1

Doelpunten:

73' Cools 1-0, 81' Cools 2-0, 90' Arnouts (strafschop) 2-1.

Nu in het nieuws