Tweede (Copy)

Tweede B
BR>

Verbr. Arendonk 2


Meer 1


Arendonk domineerde van meet af aan, maar liet voor rust de kansen liggen. Na de pauze werd het thuisoverwicht nog groter. Nadat Hermans tweemaal de deklat trof, maakte Cools met twee treffers de kloof, telkens op aangeven van Duchene. Op strafschop redde Arnouts voor Meer de eer.
Doelpunten: 73' Cools 1-0, 81' Cools 2-0, 90' Arnouts (strafschop) 2-1.

Oud-Turnhout 0


Vlimmeren 2


In een evenwichtige eerste helft konden Robeets en Van de Vliet voor de thuisploeg de kansen niet verzilveren. Oud-Turnhout domineerde na de rust, maar een uitstekende doelman Boons en de deklat hielden Vlimmeren overeind. In de slotfase zorgden Vermeiren en Van der Schoot voor de eerder gevleide zege.
Doelpunten: 75' Vermeiren 0-1, 88' Van der Schoot 0-2.

Oosthoven 1


Zwaneven 0


In de eerste helft konden Van Steenbergen en Neefs voor Zwaneven geen gebruik maken van de kansen. Op slag van rust kopte De Bruyn de thuisploeg op voorsprong. Na rust was Oosthoven bestendig op verdedigen aangewezen, maar een uitstekende doelman Van Dijck hield zijn netten ongeschonden.
Doelpunt: 43' De Bruyn 1-0.

Lentezon 2


Poppel 1


In een eerste helft met wisselende kansen hielden beide doelmannen de 0-0 op het bord. Met een goedkope vrijschop bracht Mateusen Poppel op voorsprong. Met een even goedkope strafschop bracht Goetelen evenwicht. Beide ploegen moesten met tien verder na de uitsluitingen van Adriaensen en Engelen. Een tweede strafschop werd Poppel fataal.
Doelpunten: 56' Mateusen 0-1, 65' Goetelen (strafschop) 1-1, 80' Goetelen (strafschop) 2-1.

Merksplas 2


Oostmalle 1


In een evenwichtige wedstrijd waren de betere kansen voor Merksplas. Een uitstekende doelman Verwilt en het doelhout hielden Gerritsen en Van Herpe van een doelpunt. Zo moest gewacht tot kort voor tijd vooraleer Beyens uit een onmogelijke hoek raak schoot. Op strafschop kon Govers aandikken. Wouters zorgde voor de eindcijfers.
Doelpunten: 80' Beyens 1-0, 88' Govers (strafschop) 2-0, 89' Wouters 2-1.

Kaart 1


Gierle 1


De thuisploeg had een droomstart, want na amper twee minuten opende Heylen de score. In een evenwichtige eerste helft kregen beide ploegen nog enkele kansen. Na rust werd bij Gierle Van den Putte uitgesloten na een fout op Lemmens. De numerieke meerderheid leverde Kaart alleen veldoverwicht op. Diep in blessuretijd bracht Meijs met een vrije trap de bezoekers nog op gelijke hoogte.
Doelpunten: 2' Heylen 1-0, 90' Meijs 1-1.

Brecht 1


Sint-Jozef 1


Verdickt bezorgde Brecht een vroege voorsprong. De thuisploeg miste in de eerste helft meerdere kansen om de wedstrijd te beslissen. Kort na de rust herstelde Michiels na een geharrewar voor doel het evenwicht. Het steriele veldoverwicht van Brecht leverde nadien geen gevaar meer op.
Doelpunten: 6' Verdickt 1-0, 51' Michiels 1-1.

Gooreind 0


Brasschaat 2


In een ondermaatse pot voetbal kregen beide ploegen geen enkele kans. De doelpunten vielen door flaters in de thuisverdediging, die door Van Looveren en Yves Van Gorp werden afgestraft.
Doelpunten: 39' Van Looveren 0-1, 76' Yves Van Gorp 0-2.

Nu in het nieuws