Derde (Copy)

Derde C
BR>

Dosko 0


Tielen 3


Verdiende zege voor de bezoekers die met snel en technisch vrzorgd voetbal vrij vlug op voorsprong klommen. Dosko ging op zoek naar de gelijkmaker maar Klijs slaagde er niet om een tweetal uitgespeelde kansen te verzilveren. Tielen bleef de betere ploeg en stak via doelpunten van Adriaenssen en Van Looy een verdiende zege op zak.
Doelpunten: 3' Borgmans 0-1, 29' Adriaensen 0-2, 65' Van Looy 0-3.

Minderhout 0


Maria-Ter-Heide 1


In een gelijkopgaande eerste helft scoorde Martens het enige doelpunt van de wedstrijd. Minderhout stak na de pauze een tandje bij. De gelijkmaker hing voortdurend in de lucht, maar de thuisploeg miste vooral geluk en scherpte in de zone van de waarheid om de kansen te verzilveren.
Doelpunt: 38' Martens 0-1.

White Star 4


Ol. Essen 2


Met een vroeg doelpunt van Proost en een treffer van Goos leek de wedstrijd voor de rust beslist. Maar Essen vocht terug en lukte, ondanks de uitsluiting van de doelman, tot twee keer toe de aansluitingstreffer. In de slotminuten nam Wolf alle onzekerheid weg.
Doelpunten: 4' Proost 1-0, 17' Goos 2-0, 63' Bocken 2-1, 71' Moelants 3-1, 85' Kustermans 3-2, 89' Wolf 4-2.

Flandria 3


Putte 0


De bezoekers speelden goed mee en het was dan ook wachten tot omstreeks het halfuur vooraleer Joosten het goede spoor trok. Met een tweede doelpunt, onmiddellijk na de rust gescoord door Berres, gingen de bezoekers kopje-onder. Hereman zette verdiend de kroon op het werk.
Doelpunten: 30' Joosten 1-0, 46' Berres 2-0, 78' Hereman 3-0.

Loenhout 0


Sint-Job 1


In de allereerste minuut bracht Timothy De Kock Sint-Job op voorsprong. Loenhout nam de partij in handen en dwong kansen af. De paal was de spelbreker. Sint-Job beperkte zich tot verdedigen en deed dat heel goed.
Doelpunt: 1' De Kock 0-1.

Exc.Essen 0


Vosselaar VV 1


Vosselaar tekende in de eerste twintig minuten voor het betere spel. Essen liet nadien enkele grote kansen onbenut. Op het moment dat iedereen zich had neergelegd bij een puntendeling, belandde een verre inworp met wat meeval tot bij Dirk Druyts, die niet miste.
Doelpunt: 85' Druyts 0-1.

Westmalle 0


Wildert 1


Een hardwerkend Westmalle slaagde er voor de rust niet in om kansen te creëren. Halverwege de tweede periode kon Kristof Costermans een afgeweken bal toch nog binnentrappen. Tom Verbist was iets minder opportunistisch, want zijn doelpoging vloog in het zijnet.
Doelpunt: 65' Costermans 0-1.

Mariaburg 0


Meerle 0


In een gelijkopgaande eerste helft pakte Gunther Arnauts na twintig minuten een tweede gele kaart. Mariaburg moest daarna het initiatief aan Meerle laten. Doelman Marc Kersmaekers hield zijn netten ongeschonden. In de tweede helft faalde Meerle opnieuw in de zone van de waarheid.

Nu in het nieuws