Beide ploegen blijken te onmondig voor doel

Print

Nijlen 0

BR>

Duffel 0
te:NIJLEN - Bij de thuisploeg bleek Alix dan toch fit geraakt en na een laatste test kon bij Duffel ook Van Rompaey op het wedstrijdblad worden gezet. Zowel trainer Lenaerts van Nijlen als zijn collega Kuterna hadden zich de moeite kunnen besparen. Scoren zat er zaterdagavond niet in met het logische eindresultaat als gevolg. De wedstrijd werd gekenmerkt door hoge ballen en slordig middenveldspel en doelrijpe kansen waren op de vingers van één hand te tellen. Doelman Wuyts moest wel reageren toen een voorzet-schot van Schopenhouer even gevaarlijk werd en aan de overzijde reageerde Van De Veer gepast toen Heylen van dichtbij op de Duffel-doelman besloot.
Na twintig minuten was er een onschuldig duel op het middenveld dat noodlottige gevolgen had voor Kenis van Duffel. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht voor verder onderzoek. Het feit dat beide ploegen geen doelpunt konden maken kan misschien ook eens onderzocht worden al heeft dat niet alleen met de onmondigheid van de spitsen te maken.
Verder dan een aantal schoten uit de tweede lijn kwamen beide ploegen voor de rust niet meer, enkel een kopbal van Breda zorgde nog voor gevaar maar zijn poging werd nog weggehaald vanonder de deklat. Wie na de rust gehoopt had op een betere wedstrijd was er aan voor de moeite want de toeschouwers kregen zowaar nog minder te zien dan voor de pauze. Van Rompaey liep de bal tegen de paal en op het einde ging hij alleen op doelman Wuyts af maar die ging gepast in de voeten zodat de brilscore op het bord bleef staan.


Scheidsrechter: Peeters.
Toeschouwers: 300.
NIJLEN: Wuyts, Schoofs, Heuvelmans, Breda, Van Assche, Mariën, Heylen, Alix (82' Van Eyndhoven), Van Thielen (75' Obbels), Van Dyck, Peeters.
DUFFEL: Van De Veer, Van Heurck (82' Berghmans), Van Humbeeck, Molkens, Bals, Croes, Verlinden, Stuyck, Kenis (26' Van Rompaey), Schopenhauer, Ceulemans (54' Wuyts).
Gele kaart: Heuvelmans.

Nu in het nieuws