spme B5 stuk 14

Print

Sterrebeek 1

BR>

Kampenhout 2


Sterrebeek was de betere ploeg voor de rust. Toen keeper Van Keerbergen niet bij een voorzet van Madarra kon, duwde Karkache aan de tweede paal binnen. De bezoekers kwamen op het einde dicht bij het winnende doelpunt. De ingekomen Christoph Meyers werd op de lijn afgeblokt door Sarrazin, kon hernemen maar doelman Bellin kon de bal onderscheppen. Even later knalde Meyers een vrijschop in de muur en in de rebound schoot hij pal op de doelman. Met een magnifieke vrijschop in de winkelhaak vanop 25 meter herstelde Bert Goovaerts het evenwicht. Verdiend.
Doelpunten: 15' Karkache 1-0, 63' Goovaerts 1-1.

Boortmeerbeek 6


Woluwe 0


Tijdens het eerste kwartier boden de bezoekers verwoed weerstand tegen de onophoudende aanvalsgolven van de thuisploeg. Nadat Hofkens een vrijschop loepzuiver in de kruising had geknald, ontketende Boortmeerbeek een offensief waarbij De Roeck nog tweemaal vernietigend uithaalde. Kort na de pauze kopte Denascimento een hoekschop van Hofkens tegen de netten. De Bruyn legde de forfaitcijfers vast en De Roeck zette de kroon op het werk van een schitterende wedstrijd.
Doelpunten: 24' Hofkens 1-0, 39' De Roeck 2-0, 41' De Roeck 3-0, 48' Denascimento 4-0, 66' De Bruyn 5-0, 79' De Roeck 6-0.
Nu in het nieuws