Tweede (Copy)

Tweede A
BR>

Mariekerke 2


Aartselaar 0


In het zicht van de rust pakte Mariekerke-doelman Verheyden de bal buiten de grote rechthoek en de scheidsrechter trok rood. Wim De Bock nam zijn plaats in en De Visser werd opgeofferd. Op dit moment stond de eindstand al vast. In de tweede helft hield Mariekerke stand.
Doelpunten: 30' Antinoro 1-0, 42' De Visser 2-0.

Wavria 0


Katelijne 4


Wavria was voor rust de betere, maar was onmondig in de afwerking. Wie dergelijke kansen mist krijgt doorgaans het deksel op de neus. Dat was nu niet anders. Na de hervatting ging Wavria op zoek naar de gelijkmaker, maar de uitgekookte bezoekers pakten met snedige counters uit en die hadden succes.
Doelpunten: 44' Nino 0-1, 70' Mc Whinnie 0-2, 80' Nino 0-3, 87' Mc Whinnie 0-4.

Schriek 3


Ternesse 1


Aangename wedstrijd. Na een kwartier leidde de thuisploeg met 2-0. Twee doelpunten van schitterende makelij. Ternesse lukte de aansluitingstreffer, maar nog voor de rust legde Pelgrims de eindcijfers vast.
Doelpunten: 6' Pootemans 1-0, 14' Van Hof 2-0, 25' Peeters 2-1, 40' Pelgrims 3-1.

Beerzel 1


Tubantia 3


In de aanvangsfase kwam de thuisploeg via Saliën op voorsprong. Beerzel bleef een halfuur de betere ploeg, maar dan kantelde de wedstrijd. Tien minuten voor rust kwamen de bezoekers langszij. In de tweede helft was het al Tubantia wat de klok sloeg. Deze superioriteit leidde tot twee doelpunten.
Doelpunten: 3' Saliën 1-0, 35' Steemans 1-1, 61' Claessens 1-2, 75' Belhadji 1-3.

Rupel Boom 1


Heikant 1


Het zag er lang naar uit dat de bezoekers met de volle buit aan de haal zouden gaan. Pas in de slotfase kwam een drukkend Rupel Boom langszij. Het feit dat de thuisploeg, vooral in de eerste helft, bijzonder zwak voor de dag kwam, doet niets af aan de verdiensten van Heikant.
Doelpunten: 21' Van Laere 0-1, 84' De Troetsel 1-1.

Tisselt 5


Hove 2


De uitslag laat vermoeden dat Tisselt een makkelijke zege behaalde, maar dat was niet het geval. Hove, dat twee keer op voorsprong kwam, gaf zelfs lang de indruk voor de verrassing te zorgen. Het was naar het einde toe dat Tisselt de zege in de wacht sleepte. De twee invallers Yves Andries en Mario Leyn bezorgden Tisselt de zege.
Doelpunten: 55' Aouan 0-1, 60' Van Schap 1-1, 66' Heyrman 1-2, 70' Andries 2-2, 80' Van Schap (strafschop) 3-2, 84' Leyn 4-2, 87' Leyn 5-2.

Rochus Deurne 0


Bonheiden 2


Geen van beide ploegen kon de eerste helft enige lijn in het spel brengen, laat staan een kans creëren. Na rust drukte Bonheiden door en behaalde dankzij doelpunten na een uur en tien minuten voor tijd een verdiende zege.
Doelpunten: 57' Neggers 0-1, 81' Van Craen 0-2.

Wijnegem 2


Nieuwendijk 0


In het eerste kwartier kreeg Puts twee kansen. Eerst miste hij en de tweede keer schoot hij op de paal. Na een halfuur devieerde De Bruyn een inzet van Kinsabil in eigen doel. Vlak voor rust schoot Van de Noortgaete op de kruising. Wijnegem kwam na rust gevaarlijker opzetten via de flanken, maar de geboden kansen werden niet benut. Vijf minuten voor tijd redde Engelen de gelijkmaker, opnieuw een poging van Van de Noortgaete. Aan de overzijde bracht een tweede doelpunt zekerheid voor de thuisploeg.
Doelpunten: 30' De Bruyn (own-goal) 1-0, 88' Delafontaine 2-0.

Nu in het nieuws