Sinaai vergeet te scoren

Derde F
BR>

Sinaai 0


Sombeke 3


Sinaai was een uur lang de betere ploeg, maar Beirnaert (drie kansen) en De Meester (twee kansen) vonden de weg naar doel niet. White Star keerde het tij met een doelpunt van Vercammen, die zich alleen kon doorzetten. In tien minuten tijd was de thuisploeg eraan voor de moeite. Van Den Eede zette de eindstand op het bord. Kort voor tijd miste Yuruk voor Sinaai nog vanop de stip.
Doelpunten: 67' Vercammen 0-1, 70' Van Den Eede 0-2, 80' Van Den Eede 0-3.

Oostakker 1


Kieldrecht 2


Oostakker domineerde duidelijk. Het technische vernuft van de thuisploeg resulteerde wel in kansen, maar bij de afwerking ging het telkens fout. Gijsel bracht de thuisploeg op voorsprong nadat de Kieldrechtse verdediging slecht wegwerkte. Ook in de tweede helft kwam de druk van Oostakker, maar een uitgekookt Kieldrecht verzilverde twee counters en kwam verdedigend niet meer in de problemen.
Doelpunten: 18' Gijsel 1-0, 65' Buysse 1-1, 88' Weyn 1-2.

Eksaarde 1


Rupelmonde 1


Eksaarde domineerde de volle negentig minuten, maar sprong te kwistig met de kansen om. Rupelmonde bleef knokken en sleepte zo een punt uit de brand. De bezoekers verloren nochtans in de eerste helft al, toen ze 1-0 in het krijt stonden, De Smet met een tweede gele kaart. Eksaarde trof twee keer de paal en één keer de lat, maar het was De Jonghe die voor Rupelmonde op counter gelijkmaakte.
Doelpunten: 30' Van Peteghem 1-0, 80' De Jonghe 1-1.

Vrasene 0


Straatje 1


Wat de kansen betreft, waren beide ploegen voor rust aan elkaar gewaagd, al speelde Straatje iets sneller op de bal. De bezoekers kwamen met een gelukje op voorsprong halfweg de tweede helft: Van Roeyen wilde wegtrappen, maar de bal kwam tegen een verdediger en zo bij Dullaert terecht. Die liet de kans niet liggen. Vrasene stak nog de neus aan het venster, onder meer via Laureys, maar kon de situatie niet meer rechttrekken.
Doelpunt: 69' Dullaert 0-1.

Sint-Pauwels 0


Gerda 2


Sint-Pauwels domineerde de partij, maar holde door een snelle treffer van Van Bossche heel de wedstrijd achter de feiten aan. De partij haalde niet echt een degelijk niveau. Hevig protest was er bij de thuisploeg toen een goal van De Roos op het uur werd afgekeurd. Alweer Van Bossche legde net voor tijd de eindstand vast.
Doelpunten: 5' Van Bossche 0-1, 90' Van Bossche 0-2.

Tielrode 2


Klinge 0


De thuisploeg startte met overtuiging, maar kon door te slordige combinaties Klinge niet in verlegenheid brengen. De bezoekers grepen Tielrode onmiddellijk na de rust bij de keel, maar Vandermeulen hield zijn netten schoon. Aan de overkant kon De Wolf van een misser van De Somville profiteren. Tielrode controleerde verder de partij. De Wael stelde de zege veilig vanop de stip.
Doelpunten: 57' De Wolf 1-0, 77' De Wael (strafschop) 2-0.

Meerdonk 0


Doorslaar 4


Bij de thuisploeg presteerde nagenoeg iedereen ondermaats. Doelman Kessels hield voor de rust de nul op het bord. Meerdonk zelf stak twee keer de neus aan het venster. In de tweede helft viel aan het bezoekende overwicht niet meer te tornen. Kessels moest zich vier keer gewonnen geven.
Doelpunten: 58' Wesley Laureys 0-1, 63' Wesley Laureys 0-2, 74' Mike Laureys 0-3, 86' Mike Laureys 0-4.

Bazel 2


Zaffelare 2


Bazel opende snel de score, maar dat was nagenoeg het enige wapenfeit van de thuisploeg in de eerste helft. Zaffelare speelde gretiger en doelman Vercauteren moest enkele keren tussenkomen. Kort voor rust kon Blankaert dan toch gelijkmaken. Door twee wissels rendeerde Bazel na de rust beter, maar het kon onvoldoende kansen verzilveren. Kort voor het einde kreeg de thuisploeg nog het deksel op de neus.
Doelpunten: 1' De Kinders 1-0, 40' Blankaert 1-1, 78' Hens 2-1, 87' Willems 2-2.
Nu in het nieuws