Tandem Belfassi-Huari knalt er vlot op los

Print
Tweede C
BR>

Sint-Gillis-Waas 7


VK Hamme 1


Een Marokkaans doelpuntenfestijn in Sint-Gillis-Waas, waar de tandem Belfassi-Huari voor rust het verschil maakte. Na de koffie deed Belfassi er nog twee doelpunten bovenop vooraleer Van Heychem vanop de stip de eer redde. In de slotfase pikten ook Waes en de voor Belfassi ingevallen Henneman hun goaltje mee.
Doelpunten: 23' Belfassi 1-0, 33' Huari 2-0, 44' Belfassi 3-0, 53' Belfassi 4-0, 55' Belfassi 5-0, 70' Van Heychem (strafschop) 5-1, 85' Waes 6-1, 89' Henneman 7-1.

RC Wetteren 3


Kallo 0


De eerste kans was voor Houttequiet, die de lat trof. Nadien was het Wetteren dat met mooi combinatievoetbal het laken naar zich toetrok. Toch moest het tot kort voor de rust wroeten vooraleer het Kras een eerste keer kon verslaan. In een volledig door Wetteren gedomineerde tweede helft trof Van Eeckhoorn nog tweemaal raak.
Doelpunten: 43' Lauwaert 1-0, 49' Van Eeckhoorn 2-0, 85' Van Eeckhoorn 3-0.

Stekene 1


Berlare 0


Een stug verdedigend Berlare liet zich slechts eenmaal op een foutje betrappen. Dit was na ruim een half uur toen De Maesschalck Nelis bediende en die de netten bol zette. Ook na de rust liet een secuur verdedigend Berlare zich op geen foutje betrappen, zodat Leest en Nelis tevergeefs een doelpunt bleven najagen.
Doelpunt: 33' Nelis 1-0.

Grembergen 0


Robur 1


Op burenbezoek bij Grembergen haalde Robur, op een diefje, de eerste uitoverwinning van het seizoen. Thomas Dupont strafte na een kwartier een dom balverlies onverbiddellijk af. Nadien was het al Grembergen wat de klok sloeg, maar Robur-doelman Boerjan hield zijn schiettent nog vijf kwartier ongeschonden.
Doelpunt: 15' Thomas Dupont 0-1.

White Boys 2


Kemzeke 0


Kemzeke toonde zich onmiddellijk gevaarlijk langs Rietjens, die naast besloot. Even later schoof Verelst een voorzet van De Beule naast De Maeyer in doel. Verelst bleef trouwens wegen op de Kemzeekse verdediging, maar De Maeyer behoedde zijn ploeg voor een ruimere achterstand. Tot Verelst in de tweede helft Deckmijn bediende en die de bal koel onder De Maeyer schoof.
Doelpunten: 17' Verelst 1-0, 55' Deckmijn 2-0.

Melsele 2


Schellebelle 2


Nadat De Mondt en Van Mol eerder Van Durme op hun weg vonden, strafte Berckmoes aan de overzijde een onoplettendheid van Maes af. Deze laatste reageerde met een schot op de dwarsligger. Op slag van rust zetten De Putter en Mariën Svelta plots op voorsprong. Na de rust voerde Schellebelle de forcing. Berckmoes schoot in twee tijden de gelijkmaker voorbij Van Leuvenhaeghe.
Doelpunten: 30' Berckmoes 0-1, 45' De Putter 1-1, 45' Mariën 2-1, 67' Berckmoes 2-2.

Serskamp 1


JV Kruibeke 1


Zwakke partij met twee ploegen die het tempo bewust aan de lage kant hielden. Halfweg de eerste helft opende Van Hecke de score. Kort na de koffie profiteerde Raaymakers van een flater in de thuisdefensie om gelijk te stellen. Nadien waren de betere mogelijkheden voor Kruibeke, dat het zwalpend Serskamp evenwel vergat af te maken.
Doelpunten: 20' Van Hecke 1-0, 55' Raaymakers 1-1.

Oudegem 3


HO Kalken 2


Wesley Eeckhout en Gader schoten Oudegem al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. De thuisploeg vergat nadien de klus te klaren en zag Kalken een aansluitingstreffer maken langs Vermeulen. Ook na de koffie was het al Oudegem wat de klok sloeg. Kort voor tijd bezorgde Gader Oudegem zekerheid. In blessuretijd lukte Baes nog een late aansluitingstreffer.
Doelpunten: 4' Eeckhout 1-0, 8' Gader 2-0, 30' Vermeulen 2-1, 86' Gader 3-1, 90' Ferry Baes 3-2.
Nu in het nieuws