spee zoav B5 S13

Langs de lijn

BR> Vorige week liep

Bert Van Hecke

voor het eerst in zijn dertigjarige voetballoopbaan tegen een rode kaart aan. De bankbediende uit Kemzeke hangt dus een schorsing boven het hoofd. "Misschien verleent de voetbalbond wel gratie nu prins Filip en jonkvrouw Mathilde in het huwelijk treden", grapte de Kemzekenaar.

Voor

Kris Muysewinkel

(Temse) is het seizoen ten einde. De spits van Temse wordt eerstdaags aan de kruisbanden van zijn gehavende knie geopereerd. Een revalidatieperiode van pakweg zes maanden wordt in het vooruitzicht gesteld.

Nieuwe pech voor

Grembergen

, dat tegen Robur niet alleen de punten, maar ook Hans Criel in een onschuldig duel verloor. Criel liep in een duel met De Bondt een zware voetbreuk op en is wellicht voor ettelijke maanden buiten strijd.

"De manier waarop we Kruibeke partij gaven, voorspelt niet veel goeds. Om ons in tweede provinciale te handhaven zullen we zeker en vast uit een ander vaatje moeten tappen. Zoals we nu speelden waren we geen derde waard", vond

Serskamp

-trainer Peter Ringoet.

De overgang van

Guy Rodrigo

naar White Boys gaat niet door. Rodrigo trad deze zomer enkele malen aan met Tubantia Borgerhout in de beker van Antwerpen. In tegenstelling tot wat eerst werd gesuggereerd, hebben deze wedstrijden een officieel karakter, zodat er van een vrije overgang geen sprake kan zijn.

Sensatie in

Melsele

, waar de thuisploeg in de blessuretijd van de eerste helft een achterstand omboog in winst. Eerst hield Van Leuvenhage Svelta overeind. Zijn uittrap kwam bij De Putter, die de gelijkmaker voorbij Van Durme trapte. Na de aftrap caprioleerde het leer tot bij Mariën, die na een solonummertje Svelta op voorsprong schoot. Amper enkele seconden later had Van Mol de 3-1 aan de voet, maar hij schoof de bal naast de lege kooi van Van Durme.

Vierdenationaler

KSK Lebbeke

heeft als vervanger voor de op een zijspoor belande Stefaan Vercauteren de 27-jarige Hans De Coeyere binnen gehaald. De libero was tot op heden aan de slag bij derdenationaler Verbroedering Denderhoutem. Lebbeke houdt het hier niet bij en is ook nog op zoek naar een spits.