Vergeylen en Flies zorgen voor zege zonder glans

Print

Hamme 2

BR>

Maldegem 0


HAMME - De eerste kans was meteen raak. Een voorzet van Diomi werd door Flies met het hoofd verlengd en door Vergeylen ingekopt. Hamme bleef domineren en Flies (naast), Diomi (op Van Vooren) kregen nog enkele kansjes. De beste mogelijkheid was voor Flies die alleen voor doel kwam maar de bal op Van Vooren trapte. Op slag van rust trof Diomi, na een schitterend nummertje, nog de doelpaal.
Na de rust zakte het spelpeil, vooral van de thuisploeg, maar Flies (zijnet) en een kopbal van Vergeylen (op doelman Van Vooren) zorgden toch nog voor enig gevaar. In het slotkwartier kwam Hamme echt onder druk. Van Oost en Cauwels (op de lijn gered), Sabbe (save Bracke) en Minnaert (een kopbal naast) konden de kansen niet benutten. Op tegenaanval stuurde Verdegem Pouillon in de diepte en kon de vrijstaande Flies de zege definitief vastleggen.
Scheidsrechter: Goudeseunne.
HAMME : Bracke, Jacobs (88' Dosseray), Allachi, De Smet (68' Pouillon), Wilhelm, Heymans, Verdegem, Vergeylen, Saey (18' Van Laere), Flies, Diomi.
MALDEGEM: Van Vooren, Minne, Verslype (78' Dobbelaere), Van Daele, Minnaert, De Croock (65' De Jaeger), Verwilst, Van Doorne, Cauwels, Sabbe, Van Oost.
Doelpunten: 12' Vergeylen 1-0, 83' Flies 2-0.
Gele kaarten: De Smet, Verdegem.

Nu in het nieuws