Geel-groene muur houdt stand onder belegering

Print

Wezel 2

BR>

Berkenbos 3


BALEN - De bezoekers maakten al van in de eerste minuut duidelijk met welke intenties zij naar Balen gekomen waren. Een geel-groene muur nam plaats rond het eigen strafschopgebied en Wezel had dan ook de grootste moeite, om daar een gepast antwoord op te vinden. De eerste kans kwam er pas na 23 minuten, toen een schot van Hooyberghs naast ging. De eerste dreiging van Berkenbos leverde meteen een doelpunt op. Dendas zette voor en Put kon vanuit een vrije positie inschieten. Nog geen 60 seconden later stond het zelfs 0-2, wanneer Isungampala de bal met het hoofd in doel devieerde.
Wezel probeerde wel wat aan die achterstand te doen, maar Machiels en Van Ham slaagden er niet in de bezoekende muur te slopen. Ook in de tweede helft kreeg men aanvankelijk hetzelfde spelbeeld te zien, tot Garcia een voorzet van Van Ham in doel trapte. De match brak toen volledig open en er kwamen steeds meer kansen. Vandevenne en Janssen benutten er daar twee van, maar verder dan 2-3 geraakte Wezel niet meer. Het bleef wel spannend tot de laatste seconde, want Wezel bleef op zoek gaan naar de gelijkmaker. In de slotfase keken Banica en Dendas beiden tegen een tweede gele kaart aan.
Scheidsrechter: Dheer.
WEZEL: Tim Segers, Paesen, Luykx, Peeters, Laeveren (46' Garcia), Hooyberghs (32' Garcia), Banica, Machiels, Tas, Janssen, Van Ham.
BERKENBOS: Van Reempts, Radomski, Isungampala, Paulus, Claes, Dendas, Roosen, Kurent, Vanzeir, Vandevenne (89' Brugmans), Put (80' Demirel).
Doelpunten: 27' Put 0-1, 28' Isungampala 0-2, 59' Garcia 1-2, 74' Vandevenne 1-3, 79' Janssen 2-3.
Gele kaarten: Vanzeir, Dendas, Tas, Banica.
Rode kaart: 76' Banica (2X geel), 87' Dendas (2X geel).
Nu in het nieuws