"Ik heb nog nooit in Turnhout verloren"

Print

Turnhout 1

BR>

Roeselare 2


TURNHOUT - Een erg zwak Turnhout leed tegen de garde van James Storme zijn derde opeenvolgende nederlaag en kan zijn ambities voor dit seizoen nu wel definitief opbergen."Zolang ik trainer ben, heb ik hier nog niet verloren", stelde Storme zelfgenoegzaam vast.
Na een klein kwartier kwam het eerste gevaar van Roeselare toen Ballenghien doelman De Corte kon lobben, maar zijn poging nipt naast zag gaan. Onmiddellijk daarop was De Vreese, op voorzet van Berrevoets, dicht bij de openingstreffer maar doelman Vervaecke redde op de lijn. Even later was het wel prijs. De Vreese kon van een misverstand tussen Vervaecke en Vandenberghe gebruik maken om Turnhout op voorsprong te brengen. Ballenghien was nog een paar keer gevaarlijk, maar het bleef 1-0 tot bij de rust.
Sensatie onmiddellijk daarna. Eerst dook De Corte een moeilijke bal van Yousfi nog in hoekschop, maar die werd afgeweerd in de voeten van Stojanovic die in één tijd raak schoot. Turnhout was nog welgeteld één keer gevaarlijk. Berrevoets kon zich in het centrum doorzetten en De Vreese bedienen, maar deze laatste schoot de wenkende kans voorlangs. De beslissing viel twintig minuten voor tijd, toen de ingevallen Maté van wel twintig meter mooi in de kruising schoot.
Scheidsrechter: Marchand.
Toeschouwers: 1.000.
TURNHOUT: De Corte, Vandeurzen (58' Schoenmaekers), Caluwé, Geentjens, Mariën, Liekens (79' Dillens), Herman, Quintelier, Van Beylen, Berrevoets, De Vreese.
Roeselare: Vervaecke, Vandenberghe, Dever, Geldhof, Desomer, Yousfi (88' Vandaele), Mitic (66' Maté), Stojanovic, Ballenghien (85' Jacobs), Bouckenooghe, Verbrugghe.
Doelpunten: 17' De Vreese 1-0, 46' Stojanovic 1-1, 70' Maté 1-2.
Gele kaarten: Dever, Van Beylen.

Nu in het nieuws