C09 s05 willebroek - bornem

Print

Willebroek 3

BR>

Bornem 1


WILLEBROEK - De wedstrijd brak met een kopbal van Cornet (op de paal) en Van Assche (gered door Van Veer) meteen open en bleef gedurende de hele eerste helft spannend en gelijkopgaand. Willebroek opende wel de score via Van den Eede en zag de eerste gelijkmaker (vrijtrap van Wouters in rebound door Van Assche binnengetrapt) nog afgekeurd, maar moest dan toch de 1-1 toestaan toen De Backer een wereldgoal lukte. Ook de 2-1 kwam er tweemaal toen een schot van Schipper al dan niet over de lijn ging en Cornet nadien langs de onderkant van de lat toch scoorde.
Na de rust verwaterde de wedstrijd en trok Willebroek zich ook terug. Toen Schipper door Andrews werd neergehaald, kreeg Cornet net als twee weken geleden de strafschop niet binnen. Diezelfde Cornet krulde een kwartier voor tijd wel vanuit een onmogelijke hoek de 3-1 langs Andrews.
Scheidsrechter: Verbruggen.
WILLEBROEK: Van Veer, Hermans, De Backer, Verdijck, Van Steenwinkel, Van den Eede, Cornet, Kreydt (62' De Wachter), Bellandi, Schipper (62' Araoud), Van Brandt.
BORNEM: Andrews, Joosten, Wouters, Van Praet, Thys, Vosters, Van Vaerenbergh (73' Roelands), De Backer, Van Assche, Van Beneden (62' Verlooy), De Gendt.
Doelpunten: 23' Van den Eede 1-0, 30' De Backer 1-1, 45' Cornet 2-1, 77' Cornet 3-1.
Gele kaarten: De Backer, Van Vaerenbergh, Verlooy.
Nu in het nieuws