C07 S09 Dessel

Print

Tienen 3

BR>

Dessel 0


TIENEN - De partij begon heel evenwichtig met veel volk in het middenveld. De twee ploegen probeerden regelmatig uit te breken, maar de verdedigers bleven de baas. Van doelgevaar was er aanvankelijk dan ook geen sprake. In de 12de minuut redde Vranckx een poging van Jacobs, de meest bedrijvige Dessel-pion. Tien minuten later besloot Nouhass op aangeven van Jacobs naast de verste staak. Tijdens het derde kwartier begon Tienen veel meer duels te winnen. Er ontstonden verschillende scrimages voor het doel van Dessel. De druk van Tienen deed de Desselse defensie even panikeren. Leemans kopte een inzende van Biga naar de kruising maar De Fré hield zijn ploeg recht. Diezelfde De Fré redde ook een harde vrije schop van Lavigne uit de bovenhoek.
Na de rust speelde de thuisploeg zeer gemotiveerd en ze werd almaar gevaarlijker. Twintig minuten voor tijd trof uitblinker Leemans raak, 1-0. De thuisspelers bleven snediger en N'Goran maakte er in de rebound 2-0 van. De bezoekers namen nu risico's in de verdediging en in de slotminuut maakte de ingekomen Daniels er 3-0 van. Van den Schoor miste op de valreep nog de kans op de eerredder.
Scheidsrechter: Vandevenne.
Toeschouwers: 1.500.
TIENEN: Vranckx, De Ruyter, Biga, Devos, Bogaerts (84' Daniels), Goethuys, Hertoghe, Van Eynde, Lavighne (71' N'Goran), Happaerts, Leemans (88' De Glas).
DESSEL: De Fré, Sas, Cox, Gielens, Heylen, Jacobs, Hoes (79' Kerkhofs), Lunenburg (79' Van Den Wijngaert), Van den Schoor, Nouhass (67' Christiana), Mateso.
Doelpunten: 72' Leemans 1-0, 77' N'Goran 2-0, 89' Daniels 3-0.
Gele kaarten: Biga, Hertoghe, Van Eynde, N'Goran, Gielens, Heylen, Lunenburg.
Nu in het nieuws