Geoffrey Claeys: dijverrekking

Print
AALST - In de eerste periode moest Geoffrey Claeys noodgedwongen het terrein verlaten met een lichte verrekking in de dij. De kans dat hij volgende week op Charleroi speelt is wel vrij groot. De Oliveira liep bij de invallers een enkelletsel op.
BR>

Geen erg voor Aleksander Ilic


BRUGGE - Aleksander Ilic moest in de wedstrijd met de tweede ploeg vroegtijdig het veld verlaten na een trap op de achillespees. Zaterdagochtend was de ergste pijn al geleden. De Serviër maakte de loopoefeningen rond. Vandaag traint hij met de groep. Ook doelman Vande Walle (rugblessure) krijgt vandaag waarschijnlijk groen licht om aan te pikken bij de groepstraining.

Geel test Hari Vukas


GEEL - Na het vertrek van Aleksandar Vasiljevic wil trainer Put deze week een nieuwe targetman bekijken. De Kroaat Hari Vukas test tot vrijdag aanstaande bij Verbroedering. Het betreft een spits van 1.87m die in Kroatie speelde bij Cibalia, Hadjuk Slit, Sigesta en Zagreb NK.

Nico Curto: echografie bil


GEEL - Nico Curto bleef zaterdagavond tijdens de rust met een verrekking in de bil in de kleedkamer. Hij moet vandaag een echografie laten nemen. Daelemans (ontsteking knie) en Meeusen (buikspierblessure) moeten enkele dagen rusten. Versavel beperkt zich nog tot donderdag tot lopen. Gezien de slechte staat van het oefenveld traint Geel voorlopig op de terreinen van Nike in Laakdal.

Harelbeke krijgt verslag aan het been


HARELBEKE - Na de wedstrijd kwam het in de Harelbeekse catacomben tot relletjes. Iemand uit de Harelbeekse entourage keilde scheidsrechter Julien Serre een beker en nog enkele andere voorwerpen naar het hoofd. Ook de spelers moesten ingetoomd worden. De
scheidsrechter beloofde een omstandig verslag over de feiten. Harelbeke loopt niet alleen tegen puntenverlies en een boete aan; Kenny Verhoene liep tegen een derde gele kaart en is in Genk geschorst.

Vonasek: rugproblemen


LOKEREN - Vonasek zat wegens rugproblemen niet in de selectie tegen Moeskroen. De Tsjech, die al een tijdje op de sukkel is, gaat een specialist raadplegen. Nikcevic was er niet bij wegens koorts en Van Haezebrouck kreeg in de slotfaze opnieuw last van zijn in Charleroi opgelopen kuitblessure en moest zich laten vervangen. Het was de eerste keer dit seizoen dat hij de negentig minuten niet kon rondmaken.

Ion Vladoui niet naar KVM


MECHELEN - De Roemeen Ion Vladoui komt niet naar KV Mechelen. De international van Dynamo Boekarest die met Roemenië twee wereldbekers speelde koos voor de Duitse tweedeklasser Kickers Offenbach. Malinwa blijft in Roemenië op zoek naar alternatieven.

Johan Bal moet rusten


MECHELEN - Johan Bal liep tegen Westerlo een achillespeesletsel op. Hierdoor moet hij een drietal dagen rusten. Matthias Van Steenberghe kreeg al tijdens de eerste helft een trap op de enkel, maar hield het tot diep in de tweede helft vol. Ook hij mag de komende dagen geen risico's nemen.

Standard verhuurt aan Visé


VISE - Standard wordt hofleverancier van Visé en verhuurt maar liefst zeven spelers uit zijn B-kern aan de in puntennood verkerende tweedeklasser. Zaterdagavond werd een overeenkomst bereikt met Laurent Fasotte, Sebastien Piron, Guerrey Marechal, Onder Turaci, Lasha Jakobia, Rouffignon en Corswarem die allen vanaf vandaag meetrainen met de A-kern van Visé. Christian Labarbe, tot nog toe beloftentrainer van Standard, vergezelt zijn spelers en wordt hoofdtrainer van het new-look Visé. Voor Hendrik Brulmans, die pas enkele weken geleden Raphael Quaranta opvolgde, wordt een nieuwe functie gezocht. Voorzitter Thiry wilde niet horen van competitievervalsing. "Het gaat hier enkel om een samenwerkingsakkoord tussen twee bevriende clubs", gaf hij als commentaar.

Sidney Lammens: knieblessure


WESTERLO - Westerlo liep zaterdag in Mechelen heel wat averij op. Sidney Lammens moest worden vervangen met een knieblessure. Ook Ives Serneels haalde het einde van de wedstrijd niet nadat hij een trap op de enkel kreeg. Marc Schaessens sukkelt met een contractuur in de bil. Vandaag arriveert in het Kuipke een testspeler van een Zweedse tweedeklasser.
Nu in het nieuws