Andy Nuyts duwt nummer 15 binnen

Print
Vierde C
BR>WECHELDERZANDE- Nog voor de aanvang van het seizoen verloor de ploeg van voorzitter Guy Peeters met student Ward De Pauw (ex-Lille) de revelatie van de eerste weken. Gescheurde kruisbanden maakten toen al zijn seizoen ongedaan. Wechel zat even in zak en as.
Er was nog Andy Nuyts die in de vorige campagne tienmaal had gescoord. Of hij het alleen zou kunnen waarmaken was de vraag. In Hezewijk zorgde Andy tweemaal voor voorsprong. Zijn laatste treffer (86') was meteen goed voor de drie punten. Andy zelf kreeg daarmee al 15 kruisjes achter zijn naam. Een onverhoopt succes.
Hezewijk miste andermaal een handvol spelers en scoort daardoor te moeizaam. Wechel daarentegen gaat met negen op negen en twaalf op vijftien keihard door. Zondag krijgt het met de komst van Kessel opnieuw een kans om zich te bewijzen.

Ramsel


Poederlee noopte Ramsel tot een puntendeling. Scoren zat er andermaal niet in. Met één treffer uit de laatste vier wedstrijden blijft het duidelijk waar het schoentje nijpt. Ramsel had er na vijf wedstrijden al 17 ingewerkt. Zowat alle pogingen lukten.
In de volgende reeks van vijf was de offensieve armoede des te groter. Alleen op Hallaar werd nog éénmaal de weg naar de netten gevonden. Onbegrijpelijk. Of toch? Ook hier moet al maanden met een gehavende groep geknokt worden. Nu is het alweer weken wachten op ondermeer Koen Dehond. Inzet was er genoeg, maar dat bleek niet voldoende.

.

Nu in het nieuws