Alles blijft bij het oude

Standaard Vorst en Branddonk deelden de punten en houden competitie spannend

BR>

LAAKDAL -

De match tussen Standaard Vorst en Branddonk loste zondag alle verwachtingen in. De toeschouwers konden dan ook allen tevreden huiswaarts keren. Het gelijkspel was daarenboven goed nieuws voor de andere clubs, want zo blijft de competitie spannend.

Tweede C

De nummers één en twee uit het klassement brachten zondag, ondanks de hoge inzet, een waardig vertoon op het veld. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat er na afloop alleen maar lachende gezichten te zien waren.

"Wij zijn uiteraard tevreden met dat punt, want 2-2 gelijk spelen tegen dit Branddonk is een mooie prestatie", blikt Danny Coomans nagenietend terug. "Zij zijn een erg sterke ploeg, maar wij hebben ons zeker niet teruggetrokken. We trachtten mee te voetballen en daar zijn we aardig in gelukt. We hebben in ieder geval meer weerstand geboden dan vorig jaar. Het tempo lag erg hoog en de twee ploegen waren vandaag zeker hun plaats bij de top waard.

Ivo Minnen, de trainer van het bezoekende Branddonk, kon zijn collega tijdens een gezellig onderonsje enkel maar gelijk geven. "Zij zijn misschien nog iets meer tevreden dan wij, maar ik kan mij ook perfect vinden in deze uitslag. De toeschouwers kregen zeker waar voor hun geld en dat kan het voetbal alleen maar ten goede komen."

"Ook in de competitie is er nog niets beslist, al hadden sommigen bij ons dat natuurlijk liever anders gezien. De draw was evenwel een logische uitslag en dus kan iedereen tevreden zijn. Vorst heeft het ons inderdaad moeilijker gemaakt dan vorig jaar en vooral hun spitsenduo moet men voortdurend in het oog houden."

Herenthout

Terwijl alle aandacht naar de match op Vorst ging, zette Herenthout zijn opmars verder. De jongens van Ludo Van Looy boekten zondag hun vierde zege op rij en ze zijn zo opgeklommen naar de tiende plaats.

"We kenden een erg moeilijke competitiestart, waarin we zowat alle kleppers voorgeschoteld kregen en dus zijn het nu belangrijke weken om punten te pakken. De match van zondag op Rosselaar was wel niet zo goed, maar de thuisploeg zorgde zelf voor het keerpunt."

"Na een sterke start kwamen we verdiend 1-0 voor, maar daarna gingen plots alle duels verloren. In de tweede helft waren we mekaar waard, maar na het missen van die strafschop zakte Rosselaar in elkaar. Daarenboven kon Tom Mans als een duiveltje uit een doosje drie goaltjes meepikken."

Nu in het nieuws