Meerle ziet inzet niet beloond

Print
Derde C
BR>MEERLE - Meerle heeft zondag de kans laten liggen om haasje-over te doen met leider Flandria. In een attractieve ouverture vertrokken beide teams met de registers open en toonden zich niet allergisch voor de aanval. Uiteindelijk wonnen de bezoekers het pleit met het kleinste verschil. Niet verdiend, want op basis van een sterke tweede helft mocht Meerle zeker aanspraak maken op de gelijkmaker.
"Zonder de geblesseerde Wilfried Pauwels, die in het verleden tegen Flandria het verschil kon maken, ging Meerle verwoed op zoek naar de zege", licht voorzitter August Snijders toe. "Tijdens de tweede helft, en dit ondanks de uitsluiting van Jean-Pierre Huyskens, was het eenrichtingsvoetbal en verdiende de inzet van de thuisploeg meer dan de aansluitingstreffer."
Voor Flandria een zesde overwinning op rij. "Niet verdiend maar voor ons lekker meegenomen", klonk het in het bezoekende kamp. "Na de rust legden wij nauwelijks nog een goede combinatie op de grasmat. Wij slaagden er met wat kunst en vliegwerk toch in om de score te verdubbelen."
Een groots spelend Vosselaar kende voor eigen publiek geen moeite met Tielen. De bezoekers werden bijna doorlopend gedomineerd. Voor het elftal van Piet Den Boer was het dan ook een koud kunstje om de thuisreputatie met 8-1 cijfers kracht bij te zetten.
Dosko geraakt maar niet uit het degradatiemoeras. "In de wedstrijd tegen Westmalle, waarin de kansen schaars waren, viel het verdict opnieuw in de slotminuten", vertelt Leo Gladines.

.

Nu in het nieuws