"Ik snap er geen bal van"

Print
SV Mol
BR>MOL - Eén klasseflits, één klein moment van onachtzaamheid en het was gebeurd: SV Mol kreeg afgelopen zondag in de topper tegen Ranst voor de tweede maal op rij het spreekwoordelijke deksel op de neus. En dit terwijl de Kempenaars, vooral dan in de persoon van Filip Stevens, over negentig minuten gezien veruit de mooiste kansen op de mat legden. Trainer Raymond Jaspers kon het maar niet vatten.
"Noem mij eens één speler van Ranst die een uitgespeelde kans heeft gehad? Die waren er gewoon niet. Zelfs het doelpunt van Rudy Plompen was er geen, want de bal week ongelukkig af. Wij hebben Ranst geen centimeter ruimte gegeven. Toch gaan we hier vandaag de boot in. Ik snap er geen bal van."
"Nu, dat is uiteraard ergens de verdienste van Ranst. Het verschil lag hem enkel en alleen in de efficiëntie. Mol heeft zichzelf compleet de das omgedaan, door vooraan een handvol open kansen te laten liggen. Ik vond ons, zeker in de eerste helft, de best voetballende ploeg. Tot aan de 0-1. Toen gingen de kopkes naar beneden."
Door de nipte nederlaag, verliest Mol nu al zijn tweede opeenvolgende veldslag. Wat niet betekent dat daarmee de oorlog is verloren. "Ik beschouw dit helemaal niet als een veldslag. Mol heeft ook nooit beweerd dat we de oorlog kunnen winnen, hé. Vergeet niet dat we vorig seizoen uit vierde klasse gedegradeerd zijn. Niets moet hier in Mol."
"Ik heb de indruk dat onze goede competitiestart bepaalde verwachtingen heeft geschapen. Dat is een verkeerd beeld. Toch kunnen we niet ontkennen dat we de jongste weken een terugval kennen. De beleving is er niet meer. Dat was ook duidelijk te zien na de 0-1, toen blijkbaar niemand nog de kracht en motivatie kon opbrengen om iets terug te doen", luidde de nuchtere analyse van oefenmeester Jaspers.

.

Nu in het nieuws