Strijd voor titel ligt weer open

Print
Vierde D
BR>ACHTER OLEN - Tien zondagen op rij bleef de formatie van trainer Dré Leysen ongeslagen aan de leiding van het klassement en maakten Mario Philips, Bart Vandeperre en Tim Vandesande het mooi weer. Vorige zondag maakte Netegalm brandhout van de stevige reputatie van Achter Olen. De Gelenaars smeerden de leiders zonder pardon de eerste seizoensnederlaag aan.
De schutters van Netegalm toonden zich heel wat efficiënter. Mario Wouters knikte na amper drie minuten nummer één binnen met een buffelstoot. Topschutter Davy Verwimp zette de kers op de taart met nog twee voltreffers. Verwimp (16 goals) en Wouters (8) bepalen in niet geringe mate de successen van de ambitieuze speler-trainer Goran Miljanovic.
De Olenaars, blijkbaar een beetje gefrusteerd bij deze eerste seizoensnederlaag verloren in de slotase nog doelman Kris Bellens en Seyen met een rode kaart. De zege van Netegalm werd uiteraard op gejuich onthaald in Arendonk en bij Alberta. Trouwens door de nederlaag van Achter Olen ligt de strijd voor de titel weer helemaal open.
Vrij Arendonk zit Achter Olen fel op de hielen. "Maar het is nog te vroeg om nu al de last van de leidersplaats te dragen", legt Arendonkenaar Marc Delanoy uit. "We werkten tegen Larum vlot af na stilstaande fasen en in feite was aan de rust de match al gespeeld bij een 4-1 stand. We draaien momenteel in de topdrie mee en dat is het voornaamste."
Ploefagevaardigde Peter Wouters van Larum noemde de 5-2 overdreven, omdat Jurgen Geens en Frank Van Ham (2) nog drie keer de lat troffen.
Molenkring vierde feest na de winst tegen Weelde. Trainer Romain Van den Bergh had zijn spelers extra gemotiveerd tegen zijn ex-ploeg. De spelers plezierden hun trainer en die trakteerde zoals beloofd.

.

Nu in het nieuws