Te veel kansen gemist

Print
Wuustwezel
BR>WUUSTWEZEL - Wuustwezel heeft met elf tegen negen de moeilijke opdracht tegen rode lantaarn Veerle tot een goed einde gebracht en blijft het klassement bij het begin van de tweede periode aanvoeren. "We hebben vandaag verdiend gewonnen", aldus trainer Marc Janssens. "We hielden de bal goed in eigen rangen en hebben voldoende rustperiodes ingebouwd. We zijn op geen enkel moment in gevaar gekomen." Toch zag de sportieve baas van de periodekampioen een aantal minpunten. "We hebben veel te veel kansen laten liggen. Onbegrijpelijk, mijn spelers legden bij momenten schitterende combinaties op de mat maar op één of andere manier werden de daaruit voorvloeiende kansen op een nonchalante manier de nek omgedraaid."

Sterker middenveld


Sint-Lenaarts
SINT-LENAARTS - De troepen van Gaston Van Camp boekten nog eens winst. "Iets wat meer dan nodig was geworden na twee minder geslaagde partijen" vond middenvelder Kurt Gessner. Zélf haalde hij weer een beter niveau. "Tegen Veerle en Hemiksem liep ik als spits de wei in en die rol ligt me minder. Tegen Antonia startte ik weer als spelverdeler en dat ging me duidelijk veel beter af."
Sint-Lenaarts diepte de kloof in de tweede periode definitief uit. "Klopt. Niet vergeten dat we Pirot goed uit de match hielden. Na de recente winst kropen we meteen weer wat hoger in de klassering."

.

Nu in het nieuws