"Een periodetitel behoort wel tot de mogelijkheden"

Print
Duffel
BR>DUFFEL - Eén doelpuntje van Kurt Ceulemans bleek afgelopen zondag genoeg om met de drie punten aan de haal te gaan bij Rapid Leest.
"Al bij al is die uitslag verdiend te noemen. We hebben niet veel kansen gehad maar we waren efficiënter dan de tegenstander en je moet nog altijd één goaltje meer scoren dan de tegenstander om te winnen," aldus Kurt Molkens.
Na de voorsprong kregen de toeschouwers niet veel spektakel meer te zien. Leest kreeg geen enkele serieuze aanval in elkaar gebokst en Duffel leek zich te beperken tot het verdedigen van de voorsprong.
"Het is niet zo dat we alles op die 0-1 hebben gezet. We hadden de intentie om ook die tweede nog te scoren maar op Leest weet je dat je nooit gedaan hebt en dan bouw je automatisch toch een aantal zekerheden in."
Met deze overwinning is Duffel in het klassement tot op vier punten gekomen van de eerste plaats. Na al de heisa van vorig seizoen alvast een opsteker voor trainer Kuterna en zijn spelers.
"Toch mogen we niet gaan zweven," zegt Molkens. "Bij aanvang van het seizoen waren er al die droomden van het kampioenschap maar dat is waarschijnlijk iets te hoog gegrepen. Een periodetitel daarentegen behoort wel tot de mogelijkheden."

.

Nu in het nieuws