Wijkagenten schieten met scherp

KKVVA - Zaalvoetbal

BR>

ZWIJNDRECHT -

In de 4e A heeft Wijkagenten Achterot A van de leiding verdrongen. Laatstgenoemd team zag de voorbije week zijn wedstrijd op Ambiorix uitgesteld. De ploeg

van over het water

liet dat niet aan haar hart komen en blikte op eigen veld het onderaan geklasseerde Fortuna met duidelijke 6-2 cijfers in. Met 6 doelpunten gemiddeld per wedstrijd is de aanval duidelijk het sterkste wapen.

"Dat klopt inderdaad", beaamt woordvoerder Yves Braem. "Hoewel je onze verdediging evenmin moet onderschatten. We laten ook weinig doelpunten toe en kunnen terugvallen op een betrouwbaar sluitstuk. Of dat voldoende zal zijn voor titel of promotie blijft een open vraag.

Wijkagenten is in zijn 26ste bestaansjaar en kwam tot stand in een Zwijndrechtse wijk. Pas vier jaar geleden zijn we tot KKVVA toegetreden in het veldvoetbal. Daarvoor maakten we deel uit van een ter ziele gegaan Waas verbond. Vorig jaar zagen we het wel zitten om ook een ploegje in zaal te laten aantreden, puur voor het amusement, zonder al te veel ambitie. Dat is eigenlijk ook nu nog zo. Van promotie liggen we allesbehalve wakker. Wij bekijken het echt van week tot week. En moest het zo zijn dat we, pakweg vijf wedstrijden voor het einde, nog in aanmerking komen voor de titel, dan zullen we ons daar uiteraard volop op toespitsen maar voorlopig is dat nog niet aan de orde.

Sommigen denken wel eens dat we een groepje voetballende politieagenten vormen, maar daar is niks van aan. We zijn ook maar

gewone

mensen die wat aan sport willen doen. De naam is er maar toevallig gekomen."

Nu in het nieuws