"Groenenhoek verdiende draw"

Print
Derde
BR>in de kijker
ANTWERPEN - Een tweede stek in de rangschikking bekleedde Groenenhoek tot zondag. "We stonden uitstekend" zegt trainer Michel Van Rooy, "Ons doel was en is nog altijd de titel. Maar toen kwam Groeninghe en die jongens speelden snedig en snel. Eerst liepen we twee keer uit, nadien draaiden de bezoekers de rollen om en moesten we alles geven om gelijk te komen. Een gelijkspel had een juist beeld gegeven, maar vijf minuten voor tijd scoorde Groeninghe nog een erg mooi."
Koploper DWM, vorig seizoen vice-kampioen in 4A, deed er een goede zaak aan: vier en vijf punten lager bijt de concurrentie zich de nagels stuk. Taxi, ook al uit 4A, staat tweede (17 p.) en gaat Groenenhoek en Thybaert (16 p.) voor. Ook de katers van Thybaert komen uit 4A, waar ze kampioen werden. Het is drummen in 3A.
Merkwaardige gelijkenis met 3B. Los vooraan zweeft het nog steeds ongeklopte Rapid. De topper tussen Noorse en De Heide eindigde op een scoorloos gelijkspel. "Het ging heel snel en erg sportief" benadrukte Patrick Quaeyhaegens van Noorse. Een goede ref hield de teugels strak en er werd echt gevoetbald. Beide aanvalslijnen kweekten niet zo erg veel kansen, zodat de draw een juiste weergave was. Wij blijven in onze kansen geloven. Rapid is nog niet thuis. Onze onderlinge eindigde niet toevallig op 2-2."
De jongens van Post, nu tweede, kunnen nog onverwacht uit de hoek kompen. Ook hier in 3B maakte de achtervolger dankbaar gebruik van het duel aan de top om haasje-over te spelen en zich vooraan te nestelen. Dat ging echter niet zo gemakkelijk: Post had alle moeite met Sac en wist slechts met het kleinste verschil te winnen.

.

Nu in het nieuws