Sorm stunt tegen Kinesco

Print
VKS - Volley
BR>BORGERHOUT - Overmoed komt altijd voor de val. Dat heeft het Kinesco tot eigen schade en schande nog eens moeten ervaren. Het trok als nummer drie in de rangschikking van eerste mannen naar de voorlaatste Sorm. Het varkentje zou dus vlug gewassen zijn. In de eerste set had er al een waarschuwing moeten doorklinken. Sorm won met 15-12. Gauw even rechtzetten, dacht men bij Kinesco. Dat lukte de volgende twee sets. De buit leek binnen met 11-15 en 7-15.
Maar dan viel alles plots stil aan beide zijden. De fouten stapelden zich op en alle kwaliteit verdween uit de wedstrijd. Enkel de spanning hield de toeschouwers op hun plaats. Sorm kon een beslissende vijfde set versieren. Die ging erg gelijkopgaand. Aan 8-6 werd gedraaid. Dame Fortuna stond dan aan de kant van de thuisploeg en bezorgde haar kostbare wedstrijdpunten. De vijfde set eindigde op 15-11 en dus werd het verrassend 3-2 voor Sorm.
In de vierde afdeling was enkel het scenario hetzelfde. Het onderaan gerangschikte Pleintje moest optornen tegen de nummer twee Don Bosco. Veel kwam daar niet van in huis. Pleintje lukte amper 5 setpunten en werd met 0-3 weggespeeld.

.

Nu in het nieuws