"Het was een speciaal matchke"

Print
Volleybal
BR>KRUIBEKE - Het jonge Pardaf Kruibeke bleek niet opgewassen tegen het meer ervaren VDK Gent dat met Wim Jodlowski, Gunther Wielandt en Peter Coeck liefst drie ex-Kruibekenaars in de rangen telt.
"Het was dan ook een speciaal matchke", weet Koen Embrechts, samen met setter Bart Verheyden en de momenteel nog altijd geblesseerde Kurt Maes, de enige die nog overblijft van het 'oude' team.
"Wat in het verleden borg stond voor twee uur spektakel van de bovenste plank werd dit seizoen, door het uit elkaar groeien van beide ploegen, flink gedegradeerd. Pardaf Kruibeke begon met een piepjonge en smalle kern aan het seizoen. Elke setwinst zou op gejuich onthaald worden. In deze campagne zouden we vooral veel leergeld moeten betalen."
"Gent daarentegen investeerde in het tussenseizoen in een ploeg die resoluut naar de kop van eerste nationale mikt. Om de ambities nog kracht bij te zetten versterkte het zich vorige week met Ettouni. Deze Marokkaan scoorde waanzinnig veel en was in mijn ogen alleszins de man van de match."

Overgangsjaar


"Toch mogen we ons niet blindstaren op het resultaat. Voor ons is dit een overgangsjaar. Veel van onze spelers speelden de eerste weken van de competitie onder hun niveau maar dankzij veel inspanningen gaat het in stijgende lijn."
"Julien Van de Vijver heeft ons met zware arbeid al op een degelijk peil gebracht in zoverre zelfs dat we stilaan ook al bewust aan matchwinst mogen beginnen denken. Oud-Turnhout en St.Vith waren al positieve uitschieters. De komende weken zal Julien ons wellicht nog één en ander bijbrengen zodat wij na nieuwjaar volop op zoek kunnen gaan naar een grotere oogst."

.

Nu in het nieuws