Stekene A in slechte papieren

Tafeltennis

BR>

STEKENE -

Tweedenationaler Stekene liet het na de uitnederlaag bij het zwakke Salamander ook in eigen huis afweten tegen hekkensluiter Champ d'en Haut. Clubsecretaris Marc Vermeulen sprak na afloop duidelijke taal.

"De zwakste prestatie die we ooit hebben neergezet. Vorige week konden we nog spreken van een collectieve off-day. Maar wat ze er vandaag van bakten was tweede nationale onwaardig. Als Roger Vangheluwe en zijn maats zich niet binen de kortste keren herpakken, wordt het een kaartje retour."

Na afloop van de zevende speeldag is Stekene A verwezen naar de voorlopig voorlaatste plaats in de algemene rangschikking. Met de uitwedstrijd bij Kobelco en thuiswedstrijd tegen Ans in het vooruitzicht, is de kentering niet onmiddellijk te verwachten. Ook Stekene B in derde A kwam niet verder dan een eervolle 10-6 nederlaag bij Hamme A, waarbij Jordy en Pierre De Schoesitter vriend en vijand overtuigden.

Ondertussen blijft Sint-Niklase A de successen opstapelen. Op verplaatsing bij Wanze won het overtuigend met 2-14. Met het maximum uit zeven wedstrijden blijkt dit Sint-Niklase op weg naar eerste klasse. Ook Sint Niklase B zette op verplaatsing bij Sparta Mouscron een sterke prestatie neer. Frans Messagie leidde er zijn ploeg naar een sprekende 2-14 uitzege. Goed voor een voorlopig vierde plaats in de stand, net achter Hamme A.

In tweede nationale bij de vrouwen beheerst Stekene A het gebueren. Anja Van Den Berghe en Anita Hoebers waren tegen Sint-Niklase niet te stuiten (8-2). Dit brengt Stekene mee aan de leiding. Sint-Niklase, dat hoopt op promotie, is met een voorlopige vijfde plaats verre van uitgeteld.

Nu in het nieuws