"Wie zijn kans krijgt, moet die grijpen"

Print
KSV Temse
BR>TEMSE - In een knappe eerste helft vergat Temse Eine af te maken. Na de pauze kwamen de bezoekers nogal goedkoop op gelijke hoogte. "Vanaf het moment dat we op voorsprong klommen, moesten we het initiatief aan Eine laten. Toch blijkt achteraf dat wij vijfmaal zoveel hoekschoppen mochten trappen dan Eine. Dat bewijst dat wij vooral op de helft van de tegenstrever speelden", analyseert Cor Van de Velde de prestatie van zijn team.
"Toch moet me van het hart dat Eine meer in petto heeft dan de huidige klassering doet vermoeden. Toch is het jammer dat wij de volle pot niet konden bemachtigen. Eén onoplettendheid bleek uiteindelijk voldoende om ons twee punten te laten afpakken."
Intussen werd opnieuw duidelijk dat Cor Van de Velde momenteel niet veel wisselmogelijkheden meer heeft. Van der Linden, Cooman en De Caluwé zijn nog steeds geblesseerd, Leonhart kreeg de bons.
"Kijk, de jongens die vandaag tussen de lijnen stonden, kunnen stuk voor stuk voetballen. Op zulke momenten krijgen zij de kans, en die moeten ze dan ook grijpen. Intussen hoop ik voor komend weekend op de terugkeer van Cooman. Met hem erbij hebben wij al iets meer armslag."
"Wat Leonhart betreft kan ik zeggen dat dat voor mij een afgesloten hoofdstuk is. Michel wil zijn eigen weg gaan, welnu ik wens hem alvast veel succes. Daarover blijven zeuren brengt ons geen stap vooruit", aldus Cor Van de Velde.

.

Nu in het nieuws