De Vlieger aan kop na winst in topper

Print
Land van Beveren
BR>BEVEREN - Spanning troef in de wedstrijd tussen Chiro Sint-Martinus en Beverse Panters. In de eerste helft ging de wedstrijd vlot over en weer, beide ploegen scoorden elk één doelpunt. Robby Verstappen bracht Chiro op voorsprong maar Frener Van de Velde scoorde enkele minuten later tegen.
In de tweede helft kabbelde de match rustig verder. Hans Smet schoot Chiro een tweede keer op voorsprong maar Timmy Pringels bracht de bordjes opnieuw in evenwicht. Terwijl Chiro verwoed op zoek ging naar de winning goal was het Davy Cornu die in de slotminuut de Beverse Panters aan de winst hielp.
In de hoogste zondagreeks rukt De Vlieger, dankzij een ruime 5-2 overwinning in de topper tegen KWB Kruibeke, op naar de kop van het klassement. Al van bij de aftrap nam De Vlieger het heft in handen. Nog tijdens het eerste kwartier scoorde Wim Herremans.
KWB Kruibeke kwam met een tikkeltje meeval opnieuw op gelijke hoogte maar nog voor de rust bracht Davy Van Moer De Vlieger opnieuw op voorsprong. In een volledig door De Vlieger gedomineerde tweede helft liep De Vlieger verder uit langs Bert Vercauteren, Tjipo Van Heel en Jan Pieters. In de slotminuten verkleinde Marco Pfaff de kloof nog.
"Twee seizoenen geleden werden we kampioen. Dit seizoen is de ploeg nog een beetje versterkt zodat een titel mathematisch tot de mogelijkheden behoort. Toch leggen we de lat lang niet zo hoog. Het is niet omdat we nu aan de leiding staan dat we plots moeten beginnen 'vliegen'", waarschuwt De Vlieger-woordvoerder Gilbert De Bruyn.

.

Nu in het nieuws