Golf: Colsaerts niet in Zuid-Afrika Open

Print
BRUSSEL - De Belgische 18-jarige golfbelofte Nicolas Colsaerts zal niet deelnemen aan het Zuid-Afrika Open golftoernooi dat plaatsvindt van 25 tot en met 28 januari. Colsaerts, die vorige week nog de cut haalde tijdens het Alfred Dunhill Championship, moest afgelopen week een kwalificatiewedstrijd spelen. Hij kon zich niet plaatsen en werd als derde reserve opgesteld.
BR>
Nicolas Vanhootegem is wel van de partij op het Zuid-Afrika Open. Door zijn goede prestaties van vorig jaar kan hij rechtstreeks deelnemen aan het toernooi zonder een kwalificatiewedstrijd te spelen.

Colsaerts zal de volgende twee weken ook niet aan de start verschijnen in Australië waar de Heineken Classic en het Greg Norman Holden International toernooi plaatsvindt. Een groot aantal spelers van Australische bodem is ingeschreven voor beide toernooien en de kans is dan ook klein dat Colsaerts rechtstreeks een startplaats zou krijgen. Hij zal wel zeker in aktie komen op het Carlsberg Malaysian Open toernooi van 15 tot en met 18 februari.

.

Nu in het nieuws