Sasja wil scalp van Eynatten

Handbal

M.D.C.

BR>

ANTWERPEN -

In eredivisie zijn volgende zaterdag voor het eerst heel wat resultaten met een grote zekerheid te voorspellen. Of niet?

Zo moet Olse Merksem de volle inzet kunnen meebrengen uit Beyne, alhoewel onderschatten van de Luikenaars voor Olse fataal kan zijn. Ook Hasselt mag bij Izegem geen steken laten vallen en Neerpelt moet tegen bezoeker Herstal zijn eerste plaats veilig kunnen stellen. Tongeren zal tegen gast Ajax Lebbeke ongetwijfeld willen bevestigen en op papier is Sasja een heel stuk minder sterk dan Eynatten.

De jongens uit het Oostkanton zorgden vorige week voor de grote stunt door Hasselt een eerste nederlaag toe te dienen en staan moreel beslist ijzersterk. Dat betekent echter niet dat Sasja totaal kansloos aan de wedstrijd begint. Het voornaamste wapen van Eynatten is immers zijn schotkrachtige tweede lijn en daarop heeft de nieuwe Sasja-verdediging zeker vat. Vorig weekend werd dat tegen Neerpelt overduidelijk bewezen en gingen de Hobokenaars enkel in de slotfase onderuit.

Indien Sasja dit keer niet opnieuw door foutenlast ontredderd wordt, krijgen wij meer dan waarschijnlijk een open ontmoeting. In Hoboken hoopt men stilletjes op een titel als "Sasja zet reuzendoder een neus".

Nu in het nieuws