Van de Griend rolt Delen's op

Bowling

A.G.

BR>

ANTWERPEN -

Marco Van de Griend (671) was de grote figuur in de regionale derby tussen Delen's GTC en Euro BSO-Morres Meubel. Dank zij deze zege klimt Euro naar de derde plaats in het klassement. Bij Euro Valcke gaan de zaken van slecht naar erger. Ondanks Patrick Maes (607) en Koen de Freitas (604) werd thuis verloren van Cordial 1 en dat leverde heel wat stof voor discussie. Pro Bowl Filet d'Anvers duikt voor het eerst in de eerste helft van het klassement op. Tegen Berkerijs zorgde Martin Snelting (653) voor de nodige druk.

In 1B eindigde de topper tussen Brabo 1 en Sint Truiden op een gelijkspel. Brabo vertrok met Marc Ghijsels (610) en Koen Pellegroms (604) als een wervelwind maar kon daarna de deur niet gesloten houden. Blue Star wordt daardoor opnieuw leider. Euro De Laet sprokkelde dank zij Davy (600) en Paul Serrien (614) belangrijke punten tegen Esperanto.

De topper in 2D tussen Goldfingers en Metropool was een duidelijke zaak voor de thuisploeg. Carine Roelandts (630) kon wl de schade beperken. Door de thuisnederlaag van UFA zakt Metropool slechts naar de tweede plaats. Euro AGM won onder leiding van Mike Merckx (643) van Speelberg en nestelt zich confortabel in de subtop.

In 3G leed Bubo Huysmans een nieuwe nederlaag tegen Euro Pacauto. Bij de Deurnenaars, die meteen ook leider worden, speelde Nicky Velders (679) een uitstekende wedstrijd. Volgende tegenstander van Pacauto is Brabo ADEC, dat Speelberg opzij zette dank zij Bart Goossens (608). In 3H blijft Pro Bowl Heavy I.S. leider na een klinkende zege tegen Euro Hudiko.

Nu in het nieuws