Veteranen willen niet stoppen

Tafeltennis

J.R.

BR>

EKEREN -

De gedrevenheid van Bob Zwaenepoel voor zijn sport is algemeen bekend. Toen zijn team, Nodo A Ekeren, vorig jaar de promotie naar nationale afdwong met slechts één verliespartij op 22 gespeelde wedstrijden, liet voorzitter Bob Zwaenepoel verstaan dat meespelen in nationale op zijn 51ste toch iets te hoog gegrepen zou zijn. Zijn rechterhand en leeftijdsgenoot Rob Venqueleer dacht er net zo over en verkoos een trapje lager te blijven spelen in eerste provinciale bij Nodo B.

Versterking zoeken was dus nodig en die werd gevonden in de persoon van broer Luc Zwaenepoel, die de kleuren van Atlantic Fair Play verdedigde. Luc Zwaenepoel had eerder al te kennen gegeven dat hij naar Nodo zou weerkeren, wanneer de promotie naar nationale een feit was. Met Luc Zwaenepoel kwam ook Chris Deroo mee over om bij Nodo A de leemte op te vullen. Ondertussen draait de ploeg bovenaan mee. Bart Van Den Berghe (19) en Dave Anthonis (17) gaan de concurrentie niet uit de weg en wierpen zich op als vaste waarden van Nodo A. Aan titel- of promotiekansen wordt er nu nog niet gedacht. Daarvoor is het seizoen nog te jong.

Uitschieters

Bob Zwaenepoel en Rob Venqueleer nemen in eerste provinciale de jonge ambitieuze spelers Sven Eisermans en Bert Van Den Bulcke op sleeptouw bij Nodo B, dat het niet zo gemakkellijk als vorig seizoen zal hebben. Met de ervaring van de twee veteranen kan Nodo hier en daar wel voor een uitschieter gaan zorgen.

De vrouwen van Nodo gaan een zwaar seizoen tegemoet met Elisabeth Husin, Inge Van den Broeck, Carlin Zwaenepoel en Edwige Janssens.

Nu in het nieuws