Bogers was toch geschorst

Voetbal

S.N.

BR>

TURNHOUT -

Hoewel niemand het geloofde, toch was Adrie Bogers, wegens drie gele kaarten, geschorst voor de wedstrijd tegen RTFC Luik. Een ietwat vreemde historie.

Toen Bogers werd meegedeeld dat hij voor deze wedstrijd geschorst was, viel hij uit de lucht. "Ik ben er zeker van dat ik tot hier toe maar twee keer geel kreeg."

Toen het scheidsrechterblad nader werd bekeken, werd alles duidelijk. In de wedstrijd tegen Ingelmunster kreeg Dillens geel, maar scheidsrechter Blareau vergiste zich en vermeldde Bogers.

Afgevaardigde Chris Bogers maakte na de wedstrijd de scheidsrechter hierop attent, maar die wou dat op het blad niet meer veranderen. Vandaar de schorsing.

Terreinperikelen voor Zammel en Punt

GEEL -

Na Sint-Dimpna zitten nog twee andere Geelse provincialers opgezadeld met terreinproblemen. Na het faillissement van gewezen sponsor 'Slachthuizen Lornoy' zit FC Punt met het zwaard van Damocles boven het hoofd. De familie Lornoy kan het terrein van vandaag op morgen verkopen.

Zammel worstelt met een gelijkaardige situatie. Door het overlijden van één van de eigenaars van de gronden krijgt Zammel nog één jaar respijt om een nieuw speelveld te zoeken.

De huur van het huidig terrein is jaarlijks opzegbaar geworden. Het bestuur van Zammel zocht en vond twee alternatieve locaties waarbij enkele boeren zich akkoord verklaarden om hun gronden af te staan. Maar Agalev ging telkens dwarsliggen.

Oproep aan ex-spelers van Geel

GEEL -

De socio-club van Verbroedering Geel wenst volgend jaar een kalender uit te brengen met foto's van alle elftallen.

Er is eveneens een foto voorzien van de oud-spelers van het eerste elftal. Maar lang niet alle adressen van die titularissen zitten in het computerbestand van het secretariaat op De Leunen.

Vandaar deze oproep tot die spelers om ze uit te nodigen voor een fotosessie op zaterdag 30 oktober om 11.00 uur op het KWB-terrein van Geel-Bel. Samenkomst aan tennisclub 'Den Bruul'.