Miniemen verrassend onderuit

KV Mechelen

R.D.S.

BR>

MECHELEN -

Bij de miniemen liep KV Mechelen op een verrassende thuisnederlaag tegen Antwerp. Antwerp kwam al tijdens de eerste minuut op voorsprong en de stand bleef ongewijzigd tot aan de rust. Vlug na de pauze werd het 0-2. KV kon tegenscoren, maar de Sinjoren liepen opnieuw uit tot 1-3. Corbeels scoorde de twee Mechelse doelpunten. "Winnen zat er niet in", zei trainer Dirk Thys. "De ploeg was niet compleet en net na de rust moest ik mijn invallersdoelman laten voetballen omdat het invallersmateriaal was opgebruikt.

Bij de -13 staat KV Mechelen samen met Sint-Truiden op kop in het klassement. Tegen Geel had KV het niet gemakkelijk, maar na een spannende wedstrijd won Malinwa verdiend met 4-5. Juan Pardo opende de score en maakte voor de rust nog een tweede doelpunt waardoor het halfweg 2-2 stond. Na de rust klom Geel twee keer op voorsprong. Eerst zorgde Arno Bras voor de gelijkmaker en nadien maakte Pardo zijn derde doelpunt. In de laatste minuut zorgde Kubulskis voor de winninggoal.

Bij de preminiemen kwam KV Mechelen op Geel direct na de aftrap 1-0 achter, maar dezelfde minuut stond het al 1-1. KV behaalde uiteindelijk nog een ruime 2-8 overwinning. Douven werd topschutter met vier doelpunten en Verbruggen scoorde twee keer. Annaert en Saïd Abou scoorden beiden één doelpunt.

Nu in het nieuws