spme C7 S7 voetbalsprokkels OK

Voetbalsprokkels

R.D.S.

BR> Na de zege tegen Denderhoutem staan de uefa's van

RC Mechelen

aan de leiding in het klassement. Torhout kwam in Zottegem niet verder dan een gelijkspel en verliest de leidersplaats. Racing had in Denderhoutem geen enkel probleem want bij de rust stond het al 0-4. Michiels, Lactabi, Peeters en opnieuw Michiels zorgden voor de ruime voorsprong. Na de rust bleef Racing goed voetballen en liep nog verder uit langs Peeters en Michiels.

De nationale scholieren van

RC Mechelen

wonnen op Denderhoutem met 1-2. Net na de aftrap werd het 1-0 en even later zorgde Cauwenbergh voor de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd moest Racing met tien man verder nadat Verbinnen een neusbreuk opliep. Tijdens de slotminuten maakte Saïd Karama de winninggoal.

De proviciale scholieren van

Bornem

versloegen

RC Mechelen

met 2-1. Tom De Saeger opende voor Bornem al na twee minuten de stand met een mooi afstandsschot. Bornem kreeg de betere kansen, maar tien minuten voor tijd maakte Racing gelijk. Twee minuten voor het eindsignaal lukte Gijbels de verdiende winninggoal.

De juniores van

Bornem

lieten tegen

RC Mechelen

een 4-2 voorsprong verloren gaan. Racing won uiteindelijk met 4-6. Na tien minuten was het al 2-1 en drie minuten later kreeg Racing-speler Verlinden rood. Na de rust trok de scheidsrechter nog enkele kaarten zodat de wedstrijd eindigde met negen tegen negen. Voor RC Mechelen scoorde Dammans drie keer en Naert, Van Thurenhout en Crab elk één keer.

Bij

SC Mechelen

behaalden de provinciale juniores hun eerste zege van het seizoen. Sporting won op Wilrijk met 0-2. De Wit zorgde voor de 0-1 voorsprong bij de rust en een kwartier voor tijd werd het 0-2 langs Tharik. Doelman Thibaut had een groot aandeel bij deze eerste zege.

De scholieren van

FC Duffel

wonnen op het veld van

Rita Berlaar

met 0-2. Duffel staat aan de leiding en Berlaar heeft na acht wedstrijden nog geen enkel punt. Ondanks het verschil stond het bij de rust nog 0-0. Een kwartier na de rust brak Van den Driessche het ijs en later kon Bjorn Willemijns verdubbelen.

Bij de juniores eindigde de wedstrijd

Berlaar-Duffel

op een 3-3 gelijkspel. Bij Duffel was niemand te spreken over de harde aanpak van de thuisploeg. Brouwers zorgde voor de 0-1 voorsrong, maar tien minuten na de rust stond Berlaar met 2-1 voor. Van dan af nam Duffel de wedstrijd in handen en kwam nog op gelijke hoogte via twee doelpunten van Van Aken.

De provinciale miniemen van

Lyra

wonnen op

RC Mechelen

met 0-5. Lyra begon goed aan de wedstrijd en leidde bij de rust met 0-3. Ook na de rust kwam de ploeg nooit in de problemen. Christof Jack scoorde drie doelpunten en Kurt Wuyts schoot twee keer raak.

Bij de provinciale knapen miste

Lyra

voor de rust heel veel kansen en daardoor stond het halfweg nog 0-0. Na de koffie combineerde Lyra beter zodat RC Mechelen nog vier doelpunten moest toestaan.

Nu in het nieuws