Lierse bezorgt Germinal Beerschot en Genk eerste nederlaag

Lierse

R.D.S.

BR>

LIER -

In de reeks -13 speelde Lierse op het veld van RC Genk de beste wedstrijd van het seizoen. Genk had dit seizoen nog niet verloren, maar kwam tegen de Pallieters niet tot scoren. Lierse domineerde de hele wedstrijd en scoorde twee mooi doelpunten langs van Cleemput en Van Riet.

"Bij de -14-jarigen liep het minder goed af", aldus trainer Tony Van Brandt. "Tegen Germinal Beerschot behaalden wij een gelijkspel, maar de afwerking was gewoon stuntelig. 60 van de 70 minuten waren wij baas, maar één counter van GBA was voldoende voor het gelijkspel. Na hoekschop scoorde Kevin Dijck met het hoofd ons enige doelpunt."

Bij de -12-jarigen bezorgde Lierse Germinal Beerschot een eerste nederlaag. Lierse won met 1-3. De ploeg van trainer Smets had af te rekenen met enkele geblesseerden en kwam na een kwartier 1-0 achter. Aters maakte nog voor de rust gelijk en zorgde na de koffie voor de 1-2 voorsprong. Aktas bracht de eindstand op het bord.

De Lierse Uefa's speelden tegen Sint-Truiden 0-0 gelijk. Trainer Coenen zag een gesloten wedstrijd met weinig doelkansen. Ook in deze wedstrijd verscheen Lierse niet met de sterkste ploeg tussen de lijnen. Bij de Limburgers kreeg een speler rood, maar met elf tegen tien kon geel-zwart geen uitgespeelde kansen afdwingen.