Beveren nadert leider

Badminton

D.V.B.

BR>

BEVEREN -

Dankzij winst tegen hekkensluiter De Netedroppers is Beveren genaderd tot op één puntje van leider Scaldis Bazel.

Beveren ondervond omzeggens geen problemen om Netedroppers af te schudden. In de enkelspelen moesten Wim D'Hooghe en Pascal Van den Eeden weliswaar een setje prijsgeven aan respectievelijk Willem Huys en Chris Pauwels, de zusjes Heidi en Wendy De Greef ondervonden weinig of geen weerstand van de opponenten. Heidi versloeg Ellen De Gratie met tweemaal 9-11, terwijl Wendy An Pauwels op tweemaal 2-11 trakteerde.

Ondanks dit grote overwicht gingen de beide vrouwtjes wel in de fout in het dubbelspel. Meteen het enig minpunt voor Beveren, dat de overwinning binnenreef met mannenwinst via Wim D'Hooghe - Pascal Van den Eeden. Wim D'Hooghe - Heidi De Greef (winst in drie sets tegen Willem Huys - Ellen De Gratie) en Pascal Van den Eeden - Wendy De Greef (tegen Matty Ulenaers - An Pauwels) plaatsten uiteindelijk de kers op de taart.

Halfweg de competitie blijkt dat Scaldis en Antwerp - dat mits winst in de inhaalbeurt naast Scaldis kan komen - de beste promotiekaarten in handen hebben. Beveren volgt op één, Herentals op drie punten. De rest lijkt uitgeschakeld voor de titel.

Nu in het nieuws