Temse toont zich sterk in moeilijke momenten

Krachtbal

D.V.B.

BR>

TEMSE -

Ondanks een mindere dag van de 'afwerkers' Bert Meersman en Erwin De Block heeft KBK Temse de halve inzet meegebracht uit Sijsele. De ex-scheepsbouwers die in het verleden steeds teerden op een superdefensie, moesten sinds het afhaken van Bert De Block het geweer van schouder veranderen.

"De inpassing van Bart Van Havere noopte ons tot een ingrijpende tactische wijziging", zegt coach Gert Nobels. "De druk ligt nu meer bij de aanvallers. Een mindere dag van onze speerpunten wordt dan ook onverbiddelijk afgestraft. Dit laatste was zondag duidelijk het geval. In de slotseconden lieten zowel Bert Meersman als Erwin De Block een unieke gelegenheid onbenut om ons aan de winst te helpen."

"De 20-20 eindstand bewijst echter dat wij ook in moeilijke momenten onze man kunnen staan en zelfs dan regelmatig een doelpuntje kunnen meepikken. Het winstpunt tegen Sijsele is alleszins van goudwaarde in een open competitie die eerste nationale toch is. Bovendien hebben wij komend weekend al de kans om ons te revancheren in de bekerontmoeting tegen datzelfde Sijsele", aldus Nobels.

Nu in het nieuws