Peter Moerman geplaagd door knieblessure

TEMSE -

Terwijl Christian Meuser zich huiswaarts haastte om zijn dagelijks werk als accountant bij Wolters-Kluwer te kunnen hervatten, genoot Peter Moerman op het bloemeneiland nog even na van de Ironman. Een avontuur waarin hij als derde landgenoot de finish bereikte.

D.V.B.

BR>"Ruim achter Luc Van Lierde en twintig minuten later dan mijn vriend Erik De Beuckelaer", vertelde Peter Moerman in een korte reactie na de aankomst. Bovendien liet hij weten dat hij tijdens het lopen opnieuw hinder had ondervonden van een knieblessure.

"In Middelkerke manifesteerde deze kwaal zich ook al. Nu had ik zowat 3u31' nodig om de marathon vol te maken, maar anders is dat beslist enkele minuten sneller. Toch ben ik tevreden over het geheel. Ik hoopte op een tijd beneden de grens van 10u en uiteindelijk vlagde men mij af op 9u56'25". Een degelijke prestatie die misschien nog beter had kunnen zijn moest het iets warmer geweest zijn. Heel warm is steeds een bondgenoot voor mij. De bewolking op de wedstrijddag maakte het voor mij allemaal iets te gematigd."

Nu in het nieuws